Pages

Saturday, 19 September 2015

Run for it, run!


Tänään koitti taas viimeinen pitkä lenkki ennen maratonia. Ei mennyt ihan niin hyvin kuin olisin toivonut. Heti alussa pohkeet ja erityisesti penikkalihas rupesi kramppaamaan. Tämä kuitenkin poistui jossain 15 kilsan kohdalla. Vauhti pysyi aika hyvin kuitenkin siinä 5:27/km. Kun tulin 20 kilsan kohdalle vauhti kuitenkin romahti. Viimeiset kuusi kilsaa oli kyllä aika kidutusta, koska jalkoja/reisiä/lonkkia jomotti oikein kunnolla. Mutta mutta, sain sen 30 kilsaa juostua. Ajaksi tuli 2:48. Tavoitteenani oli päästä vähintään 2:45 aikaan, joten en ole tyytyväinen.

Osittain tuo lenkin huono kulku varmaan johtui siitä, että jalat ovat aika juntturalla. Ne eivät vaan ole palautunut enää treeneistä, eli kunnolla levänneenä en ole juossut pitkään aikaan. Toisekseen kova vastatuuli ja ajoittainen sade ehkä teki tepposensa.  Mutta voi hyvin olla, että maratonpäivänä 3.10 Hangossa on vielä paskempi keli. Sinänsä hyvä, että "kaikkeen" tottuu. Olisin myös voinut levätä eilen illalla, enkä hillua kaverin luona juomassa viiniä, hehe.

Hyvä muuten, että nyt tsekkasin, että monet juoksee tuon pisimmän kolme viikkoa ennen maratonia eikä pari viikkoa ennen (tässä esim yksi ohjelma). Noooooh, olen tunnetusti oman tien kulkija. Eiköhän se siitä. Nyt pitää tosin levätä kunnolla jalkoja. Huomenna agendalla ehkä uimista ja muuta rentouttavaa.

Nyt jomottaa jalkoja aika paljon, mutta lähden drinksuille kaverin kanssa. En jaksa kärvistellä kotonakaan. Adios amigos!

ps.
Näitä biisejä tuli muuten paukutettua lenkillä:

Kronic - Feel That Ft. Raven Felix
A$AP Rocky - Everyday ft. Rod Stewart, Miguel, Mark Ronson
Tech N9ne - Hood Go Crazy ft. B.o.B., 2 Chainz

2 comments:

  1. Eräs entinen kaverini juoksi maratonin kylmiltään ilman minkäänlaista harjoittelua tai taustalla ollutta aktiivista juoksuharrastusta. Kertoi silloin, että enemmän oli päästä kiinni. Tiedä sitten.. -E

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo minäkin tiedän muutaman, jotka tehneet niin. Yleensä kuitenkin ollut ainakin semiurheilullisia tyyppejä - ja kaikki miehiä. Uskon myös, että päästä se lähtee, jos on muuten terve ja jonkinlainen peruskunto alla :) Itselläni kyllä vaatii treeniä, että pääsee joten kuten hyviin aikoihin...

      Delete


Back to Top