Pages

Sunday, 6 September 2015

Shake it off.Onko teillä paljon asioita joita kadutte?

Olen tehnyt paljon - siis paljon - enemmän ja vähemmän tyhmiä juttuja tähän mennessä, mutta täytyy sanoa, että päivän päätteeksi en oikeastaan kadu mitään. Uskon siihen, että kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen avautuu, ja jälkikäteen voi huomata typeriltä tuntuvien polkujen johtaneen johonkin aika makeaan.

Tietysti virheistä kannattaa ottaa opikseen, eikä samaa huonoksi todettua kaavaa kannata toistaa (olihan se sanontakin, että  hulluus on sitä että toistaa samaa kaavaa odottaen eri lopputulosta), mutta noin muuten on elämän haaskausta jäädä surkuttelemaan ja voivottelemaan liian pitkäksi aikaa älyvapaita tekosiaan. There's no use crying over spilt milk. Se ei itkemällä parane. Kun mokaa niin miettii hetken mitä teki ja eikun eteenpäin. Kun nolottaa joku juttu jälkikäteen, sanon joskus jopa itselleni puoliäänen: "Shake it off". Laiffi on vaan niin paljon parempaa kun keskittyy nykyhetkeen katse kevyesti eteenpäin kuin että velloo menneessä.

Kaikki huonot kundit (yksi pani kaikkia tuttuja) ja itketyt illat (muutama kymmentä - nimim. drama queen), rikotut esineet (kolme kolhittua autoa, soooriiii, isä), känniörvellykset (mm. se kerta kun miespuolinen kaveri sai kantaa minut olan yli kotiin), tyhmät ostokset (kuten kaksi paria Louboutineja, jotka eivät edes pysy jalassa, prkl), duunimokat (tulkitsin sopparia väärin ja aloitimme oikeusprosessia väärässä maassa), ruokaöverit (kolme hampurilaista...nevöh vanna taaalk obaut it ägen), sen kerran kun erehdyin laulamaan karaokea ja exäni oli pakko mennä röökille koska häntä hävetti niin paljon, kun 8-vuotiaana olimme diskossa ja luulin näyttäväni coolilta kun tanssin (=pompin ympyrää) ja tajusin vuoden myöhemmin että ihmiset tuijottivat myötähäpeästä eikä taidoistani haltioituneena, the time kun unohdin poikaystäväni nimen...kaikki tämä on tehnyt minusta minkä olen. Ainakin osaan nauraa itselleni, jos ei muuta.

Mutta täytyy sanoa, että on ehkä yksi asia joka lievästi harmittaa. Se, etten opiskeluaikana käynyt missään vaihdossa. Jos joku teistä vielä opiskelee, ja vaihtoon lähteminen on mahdollisuus, niin kannustan kyllä ehdottomasti lähtemään! Se on paljon vaikeampaa nyt kun on työelämässä. (Ei tietenkään mahdotonta vieläkään.) 

Anyways, meitsillä on aivan mahtava sunnuntaipäivä takana, joten nyt ei kyllä harmita yhtään mikään. 


No comments:

Post a Comment


Back to Top