Pages

Friday, 4 September 2015

Urheilu-uutisetEilen alkoi taas taitoluisteluhommat. Aika hyvin oli jäänyt kevään opit selkärankaan, vaikka muuta pelkäsin. Tykkään kyllä käydä taitoluistelemassa ja on kiva huomata edistysaskeleita kertyvän. Kerran viikossa 45 minuuttia tosin tuntuu vähän liian vähältä, että mitään jyrkkää kehityspolkua saisi rakennettua. Come pakkaset, niin yritän saada aikaiseksi käydä harjoittelemassa vähän ulkokentilläkin. Ehkä pääsen vielä aikuisten kilpasarjoihin?? HAHAHAHA. Saa kyllä pyöriä muutaman piruetin, ennenkuin sinne asti päästään. (btw, piruetit ovat maailman sairain keksintö, oli paha olo vielä tunti niiden jälkeen, yäk.) Mutta vitsi se olisi makeeta. Voin nähdä itseni niissä kauniissa kilpapuvuissa luistelemassa muodostelmassa. Aaaaaah.

Liikunnasta puheenollen. Olen kauheassa parisuhdekriisissä. Olen ollut Motivus-tyttö jo 15-vuotta mutta nyt harkitsen vaihtoa Elixiaan. 

Eli tehdään Se perinteinen Lista (mitä tietysti käytän myös kaikissa oikeissa parisuhdekriiseissäni. Hyvällä menestyksellä, hehe.):

Elixia
+ siistit modernit tilat (ainakin Kamppi ja Salmisaari)
+ pääsisi treenaamaan kavereiden kanssa
+ tilava
+ tulisi ehkä käytyä enemmän myös tunneilla (erityisesti jooga/pilates) -> tekisi hyvää kropalle
+ aamupala? en sitten tiedä tulisiko sitä ikinä hyödynnettyä...
- hinta (76 euroa/kk, myös tunnit)

Motivus
+ hinta (54 e/kk, vain sali)
+ ehkä hieman paremmat lokaatiot - ei paljon, mutta vähän
+ historia
- vähän vanhahkot tilat, monet suihkut rikki jne

Onko jolla kulla suosituksia kumpaankaan suuntaan (tai kenties jotain mustaa hevosta)?

Jaaaa, vielä loppukevennyksenä uutisia maratontreenien ihmeellisestä maailmasta. Nopeutta olen yritellyt harjoitella, ja sitä on itse asiassa tullut. Lenkit ovat alkaneet kulkea 5:15 - 5:30 kilmoterivauhtia. Olen siis laskenut, että itse maraton pitäisi mennä 5:30 /km vauhdilla jotta maalissa ollaan sillai semiylpeästi alle neljässä tunnissa. Pääsin tänään aamulla taas uuteen vauhtiennätykseen. Tosin matka oli lyhyt, joten liikaa ei voi leveillä.

 If everything seems under control, you're not going fast enough

No comments:

Post a Comment


Back to Top