Pages

Sunday, 4 October 2015

Maraton ennätys!Every accomplishment starts with the decision to try.

Mentiin kuin mentiin - läpi kiven.
Pääsin Hangossa aikatavoitteeseeni, vaikka lopussa oli uskoa loppua, paljon kipua ja melkein itkua. Pääsin maaliin ajassa 3:51:51, mikä oli paremmin kuin olin toivonut. Yllätyksekseni olin vieläpä naisten yleissarjan kolmonen, joten pääsin ensimmäistä kertaa juoksu-urallani palkintopallille ja sain ihan pokaalinkin. Siis niin älytön tunne. En voi kuvailla.

Vedin alussa aika kovaa (4:40 min/km vauhtia) ja olinkin ensimmäiset 10 kilsaa ainut nainen kärkijoukossa. Päätin että juoksen alussa aika lujaa, jotta on varaa "romahtaa" lopussa. Luulen että vedin 20 km asti 11-13 kilsaa tunnissa, minkä jälkeen vedin semmoista perus 10 km/h vauhtia. Jännä juttu oli se, että kaikki lantion yläpuolelta toimi erinomaisesti, eli syke pysyi todella matalana vauhtiin nähden (lopussakin oli 150 paikkeilla), mutta jalat meni 23 kilsan jälkeen tukkoon. Arvasin, että niin käy ja siksi olikin erittäin hyvä, etten oikeasti vetänyt yhtään treeniä tällä viikolla ennen maratonia. Tiesin, ettei onnistuminen enää ollut aerobisesta kunnosta kiinni, vaan jalkojen kyvystä kestää rasitusta. Ja jalat ne pettikin.

Mutta all in all, olen todella tyytyväinen suoritukseeni. Olen ihan älyttömän ylpeä itsestäni! Kiitos kaikille upeille ihmisille, jotka lähettivät tsemmpaus- ja onnitteluviestejä - ne merkitsee älyttömän paljon! Tänään sattuu jalkoihin aivan älyttömästi. En ole koskaan kokenut tällaista treenikipua. En pysty kävelemään - vaikka kävimme siskon kanssa 10 kilsan "kävelyllä" - näytin lähinnä pingviiniltä joka on nyrjäyttänyt nilkkansa. Huomenna uimaan - jos selviän.

Siinä eilisessä maratoninjälkeisessä euforisessa tilassani ilmoittauduinkin sitten Tukholman maratonille. Eli 4.6.2016 mennään taas. Ja toivottavasti vielä paremmalla ajalla. Hmm... 3:45 voisi olla tavoite. Who's in???!!! Leikilläni mietin nyt myös ajatuksella puolikkaasta triathlonista..kunhan oppisin kroolaamaan, haha. Okei, nyt rauhoitun.
keskityttiin taas olennaiseen.. Nimim. some-whore


2 comments:

  1. Huh, onnea! Oot kyl melkonen sporttaaja :) Millos tennistä, tosin kentät varmasti jo suljettu tältä vuodelta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Mennään ihmeessä tässä joku päivä - pitäisikö kokeilla vaan sisäkenttää? Esim siinä Hietsussahan on kenttiä?

      Delete


Back to Top