Pages

Tuesday, 13 October 2015

On repeat
Tässä taas muutama helmi, jotka löysin viikonloppuna:

Sam Sure - Hunger

OMGWTF Records - Promiscuous (Basic Tape Remix)

Glimmer Of Blooms - Take My Hand (Max Liese Remix)


Naurattaa, että muut bloggarit "löytää helmiä" kirppareilta ja vintagekaupoista. Juuh, meitsi bongaa Soundcloudissa ja Sportifyssa. En vaan tiedä montaa asiaa josta saa (liikunnan lisäksi) niin paljon kiksejä kuin musiikista. Rakastan musiikkia. Se on tosi oleellinen osa jokapäiväistä elämääni. Ollut sitä pienestä pitäen. Muistan vieläkin kun saimme kotiin cd-soittimen ja ostin ensimmäisen cd-levyni: Hit Man 96 (joo, vuosi oli 1996). Siinä oli muistaakseni mm Rednex ja olisiko ollut Pandoraa.
Siitä se sitten lähti. Kun saimme 100 markkaa isoisältä mummolassa käydessämme muut ikäiseni olisi kenties ostanut barbeja, meitsi osti cd-levyjä. Siitä lähtien lauloin tuntikausia viikossa omassa huoneessani. Osasin varmaan ihan jokaikisen Spice Girls ja Britney Spears -laulun sanat. Vieläkin tulee selkäpiistä kuin vettä vaan, kun kuulen nuo tutut kappaleet. Oih. Oisinpa ollut Geri Halliwell.

Ääni on madaltunut jonkin verran ja musamaku on ehkä vähän muuttanut. Mutta kyllä Wannabe on aina Wannabe.

Olen soittanut selloa ja pianoa monta vuotta nuorempana. Vieläkin seisoo sello tuossa nurkassa, mutta en kyllä osaa soittaa enää. Pitäisi ehdottomasta aloittaa uudestaan. Jos olisi aikaa. Seinänaapurissa asuva vanha ystäväni varmaan unfriendaisi (somesuomea, much?) minut Facessa jos rupeaisin taas harjoittelemaan.

Yritin muuten etsiä kuvaa tuolta nuoruuden ajalta, mutten löytänyt mitään julkaisukelpoista. Oikeasti, kaikki kuvat jotka on otettu alle 20-vuotiaana pitäisi hävittää. Omalta osaltani itse asiassa kaikki alle 25-vuotiaana otetut. Voi sitä oikiksen alkuaikojen biletyspöhötystä...No comments:

Post a Comment


Back to Top