Pages

Thursday, 22 October 2015

I have my moments

Miten huomenna voi olla taas perjantai? Nämä viikot kiitää! Allekirjoittaneella on melko paljon töitä nyt mutta olen ihan fiilareissa. Paljon eri projekteja ja kampanjoita päällä. Tänäänkin kiisin vain paikasta, ja asiakkaasta, toiseen. Kiva tehdä jotain johon oma persoona ja temperamentti sopii, ja jossa siitä on oikeasti hyötyä.

Puhuimme illalla duunissa ihmisten erilaisuudesta ja tein sitten työkaverini innostamana yhden persoonallisuustestin täällä.
Sain tulokseksi Vahvan vaikuttajan, ja täytyy kyllä sanoa että tuntui kuin lukisi peilikuvaansa.
Kakkosvaihtoehdoksi tuli Tehokas suorittaja. Hahaha nämä osui kyllä niiiiiiin naulan kantaan. Hauska huomata miten hyvin sitä itsensä jo tässä vaiheessa ikää tuntee. Myös ne heikot puolensa. Sitten tajusin, ettei kukaan varmaan koskaan tule kestämään minua parisuhteessa, ja rupesi vähän masentamaan, haha. Onneksi on niin paljon hyviä ystäviä, etten kärsi hätää - päinvastoin!

Kokeiltaa tekin tuota testiä. Kertokaa mitä tulosta saitte.

Huomenna on tiedossa poikien reissu vol. II. Lähdemme kahden kundikaverin kanssa Tallinnaan. Viimeksi olimme porukalla Ilosaaressa ja reissuhan oli parasta aikoihin. Nyt toivottavasti yhtä hauskaa. Toivotaan vaan, että tuo tuuli vähän hellittää huomiseen iltapäivään mennessä. Minulle kun tulee huono olo jo pelkästä taksissa istumisesta...urk.

Ja tässä tämänhetkinen soundtrackini:
Tove Lo - Moments


2 comments:

  1. Jag blev "innostuva suunnitteljia"! Passar också skrämmande bra... Roligt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeps, det där testet var förvånansvärt bra!

      Delete


Back to Top