Pages

Thursday, 1 October 2015

Preparing for takeoff

Two days to go.

Duuniviikko on ollut aika puristus ja vauhtia on taas ollut jonkin verran. Tänään ehdin vain käydä toimistolla safkaamassa ruisleipää ja taas mentiin. Kävin aamulla IAB:n Somemarkkinoinnin aamupäiväseminaarissa puhumassa Snapchatissa ja miten brändit voivat hyödyntää sitä. Oli kyllä super hauskaa. Nautin esiintymisestä. Ja varsinkin kun voi puhua asioista joihin on koukussa itsekin.
Toivottavasti saan käydä puhumassa jossain taas pian.

Liikunnan osalta olen ihan oikeasti himmaillut. Olen kävellyt töihin ja tänään kävin luistelemassa, mutta muuten en ole pahemmin treenannut. Tekee ihan gutaa. Olen myös nukkunut niitä kahdeksan tunnin unia. Paitsi ehkä eilen, kun kävin mBarin hautajaisissa, mutta aika aikaisin tulin sieltäkin kotiin. Tänään kävin kaupasta hakemassa myös muutaman geelin, jotka vedän maratonin aikana.

Ajan huomenna Tammisaareen landelle ja sieltä sitten lauantaina Hankoon.
Kun tuossa katselin ilmoittautuneita niin kokopitkälle maratonille on nyt ilmoittaunut suppeat 13 jotka on antanut nimen julkaistavaksi. Hmmm. Saattaa olla meeeeeelko yksinäistä se köpöttely sitten.
Harmi sinänsä, sillä kyllä muiden läsnäolo nostattaa fiilistä ja vetää tavallaan mukanaan. Mutta molemmissa tähän asti juoksemissani maratoneissa olen viilettänyt itsekseni loppujen lopuksi kuitenkin. Siellä on tasan sinä, ajatuksesi ja tie. Ja se tie on pitkä. Joten ajatuksiensa kanssa kannattaa olla sinut.

1 comment:


Back to Top