Pages

Sunday, 15 November 2015

Onnellinen nainen.

Vaikkakin olen niin itsenäinen minä-itse-osaan -tyyppi kuin voi sinkkunainen olla, niin jopa meikäläisen säkissä on pohja. Nyt olisi lattialla seinää vasten nojaamassa kaksi ison koko- ja painoluokan taulua, jotka pitäisi saada kunnolla kiinnitettyä seinään. Keittiössä taas odottaa irti oleva lankku. Taulut ovat nojanneet seinään vuodesta 2012 ja liikkuneet mukana kämpästä toiseen. Nyt olisi aika saada ne ylös. Mutta mistä löytyy hyvä handyman? Nyt kun ei ole haaviin osunut mitään varteenotettavaa yksilöä ja muutenkin tuntuu, että ympärillä pyörivät miehet ovat lähinnä itsekeskeisiä somehörhöjä tai muuten kädettömiä (no offense), niin tarvitsisin semmoisen kivan remonttireiskan.

No minäpä tuossa eilen kuukeloin ja arvatkaas mitä löytyi?! Aviomiespalvelu. Siis aivan loistava sivusto, josta en koskaan ole kuullut pihahdustakaan. Ehkä se on suojeltu salaisuus, jota vaalimalla yritetään salaliittomaisesti pakottaa parantumattomat sinkkunaiset miesten huomaan. Mutta paljastettakoon, että nyt voi aika huokeaan tuntihintaan palkata jonkun toisen aviomiehen fiksaamaan pikkujutut kotona. Säästyy siltä vaivalta että joutuu roikkumaan baareissa ja etsimään itselleen miehen. Goodbye Tinder - I do so not need that shit anymore. Eikä sille muuten tarvitse kokata, pestä sen pyykkejä eikä murehtia, että kenen kanssa se paneskelee kun silmä välttää. Aamen, siskot. Paremmat päivät ovat täällä.
2 comments:

  1. ...tai sit rohkenet kysyä multa vaan jeesiä duunissa :D

    ReplyDelete
  2. luin sun blogista vaan koulutuskuvauksen ja tiesin jo sun kaveripiirin ja elämäntyylin ja parisuhdestatuksen... hohhoijaa

    ReplyDelete


Back to Top