Pages

Sunday, 22 November 2015

...or maybe I'll just go with a rhino.

Pitkä, karismaattinen, fiksu, urheilullinen, kunnianhimoinen, huumorintajuinen, rento, komea, hyvin pukeutuva ja luotettava. Bonusta jos tykkää musiikista. Eikä saa olla säkki (Jasmiinaa saamattomalle, laiskalle), tai viinamäen miehiä. Ketä tämä kuvailee? Tunnetko ketään? Jos näin, niin maksan salakaadosta palkkion.

Mietin itselleni naureskellen lenkillä yksi päivä, että pitäisiköhän noita laatuvaatimuksia miesten suhteen pikkuhiljaa tarkistaa. Vähän niin kuin yritykset tekevät kirjanpidossa taseissaan arvonalennuksia, ehkäpä allekirjoittanutkin voisi tehdä pientä uudelleenarviointia, ottaen huomioon nykyisen markkinatilanteen. Alkaa nimittäin hiipiä päälle pienehkö epäilys, että täysosumaa ei ihan heti ole tulossa vastaan. Hauskaa on myös se, että täysosumaakin on melkein tullut, mutta ei. Tyypillä oli mielestäni liian laihat jalat ja huonot farkut. Eihän se käy. Ohisektoriin.

Pitäisiköhän tässä katsoa peiliin? Kun en kyllä todellakaan ole mikään Prinsessa Ruusunen itsekään. (Salaa tietysti näen olevani kuitenkin Tuhkimo ja semmoiset 9,75/10 - ja ainakin 10+/10 verrattuna moneen muuhun hulluun naiseen markkinoilla). Missäs ne toiset yksisarviset oikein on?
Tässä muuten aivan älyttömän hauska video miesten vastaavasta tuskasta.


No comments:

Post a Comment


Back to Top