Pages

Monday, 23 November 2015

The Devil Wears Prada

Olin jo vähän huolestunut Uudenvuoden vietostani, mutta asia ratkesi tänään, sillä varasin lennot Milanoon. Olen lievästi sanottuna innoissani. En ole koskaan käynyt Italiassa ja maa on ollut to do -listalla kauan. Milano muodin kaupunkien kärkikastissa taas kiinnosti erityisesti. Dolce & Gabbana, Prada, Valentino ja Gucci. Ah, Gucci... Like like like. Tulen olemaan sellaisessa kenkäzonessa, että vaivun varmaan koomaan. Siis saan jo nyt adrenaliinikiksejä ajatuksesta hyllymetreistä korkkareita.

Ylivoimaisesti parhaimmat korkokenkäni ovat olleet Gucceja ja Dolce & Gabbanaa. Tiedossa on varmaan kevyttä konkurssin poikasta. Mutta eihän se ole konkurssi, jos varat siirtyy käteisvaroista taseeseen, eihän? Näin se mielestäni kirjanpidossa opetettiin, haha. 
I put my money right where I can see it...

Olen kuullut, että Milano on aika ruma ja ns teollinen, mutta dikkaan teollisesta tyylistä myös, eli uskon, että viisi päivää jaksaa ihan hyvin tepastella ja ihastella. En itse asiassa tiedä yhtään mitä nähtävyyksiä siellä on, eli jos teillä on suosituksia niin mielelläni otan vinkkejä (myös rafla/yöelämä tms -ehdotuksia otetaan vastaan!).

Pitäisiköhän ruveta rakentamaan lisää kenkähyllyjä... Tai sitten pistän Tinderin laulamaan ja jään sille tielle haha. Ei paha. Viihtyisin kenkieni kanssa varmasti erinomaisesti.


No comments:

Post a Comment


Back to Top