Pages

Wednesday, 30 December 2015

Milano, you'll ruin me.

Terkkuja vaihteeksi Milanosta, jonne saavuin tänään aamulennolla.

Noin yhden yöllä nukutun tunnin jälkeen niin tulolento kuin ensimmäiset kaksi tuntia hotellissa meni goisiessa. Sen jälkeen raahauduin pöpperössä ulos inspektoimaan kaupunkia. Monet olivat haukkuneet Milanoa rumaksi, mutta en kyllä allekirjoita moista dumausta. Saan täältä ehkä hieman samaa vibaa kuin Wienistä, mutta muoti ja tyyli paistaa eri lailla. Kaupunki on myös jotenkin todella autio Il Duomoa (kuva alla) ympyröivää turistiparvesta kyllästynyttä keskustaa lukuunottamatta.
Mielestäni täällä on kauniita ornamentein koristeltuja vanhoja rakennuksia ja pidän italialaisesta puheensorinasta. Erityisesti Duomo ja sen vieressä oleva Galleria Vittorio Emanuele tekivät vaikutuksen loistokkuudellaan. Ihastelin silmät kiiluen kaikkea kaunista ja kimaltelevaa.

 Galleria Vittorio Emanuele
Ja se ruoka. Sanotaanko että ei täällä mistään nälkävuosista kärsi. Mielestäni vedän koko ajan jotain naamaan ja kaikki mitä leipäläpeen menee on hyvää kuin faaan. Karpparin pahin painajainen. Ja tosiaan se shoppailu.. Voitte kuvitella kasvoni kun hypistelen massoittain mm Dolcen ja Pradan korkokenkiä. Yritän kuumeisesti samalla miettiä miten pääsen vanhasta tavarasta eroon, jotta voin mahduttaa lisää.

Pahoittelut ettei ole mitään esteettisempiä kuvia mutta seuratkaa esim Snapissä, jossa kertyy videopätkää kaupungin meiningistä päivittäin ('jasm11na').

Palaillaan taas. Ciao!

No comments:

Post a Comment


Back to Top