Pages

Sunday, 20 December 2015

Periscope -hommia

Kuinka moni teistä käyttää Periscopea?

Kokeilin eilen vähän niin kuin puolivahingossa lähetyksen tekemistä. Se oli hauskaa mutta en ehkä tajunnut, että koko hommaa pitää juontaa. Vaikka kuvasinkin kun kundit lauloi ja soitti kitaraa, niin ei kukaan sellaista jaksa katsoa minuuttia pidempää (sorry guys). Jotain sepustusta siinä pitäisi olla päällä. Paitsi ehkä jos olisi ollut kyse Elastisesta ja Robinista olohuoneessani ilman paitaa. Oispa.

Vääjäämättä tulee sellainen olo, että vaaditaan jonkinasteista narsismia kun tekee livelähetyksiä omasta tekemisestään. Snäppäämisen, Instaamisen ja bloggaamisen lisäksi. Huhhuh. Mielestäni monet sortuu jo ylijakamiseen. Kuten tämä kuva, jonka julkaisin eilen Facebookissa, hyvin ilmaisee:

 

Tai ehkä se vain on nykymaailman juttu, että kaikki - siis maitokaupassa käymisestä jokaiseen ateriaan - pitää saada jaettua tuttujen kanssa ja valtavirtaa ihmisistä ihan oikeasti kiinnostaa? Don't think so. Vai onko keskuudessamme vain paljon tirkistelijöitä, enkä ole tajunnut sitä?
Ja siis, itsehän teen snappejä joka toiselta juoksulenkiltä, joten pata kattila soimaa.

Nyt fiilistelen taas Spotifyn Christmas Classics Playlistiä. Ihania vanhoja jenkkijoululauluja.
Pääsen parhaiten joulumoodiin musiikin saattelemana. Suosittelen. Tämä musa saa minut aina toivomaan, että kävelisin Manhattanilla kaikkien jouluvalojen ja laulujen keskellä. <3

I used to think it would be cool to be able to read other people's mind. 
Then I joined Facebook and got over that.

No comments:

Post a Comment


Back to Top