Pages

Monday, 7 December 2015

The black is back.Jeps jeps, hyvin tuli otettua etäisyyttä koneelta rusketuslomallani. Eli elossa ollaan ja vieläpä omalle tyylilleni sopivan ruskeahkon värisenä. Ihan ei ylletty niihin tummuustasoihin joihin pyrin, mutta kelpaa kyllä muihin kalpeisiin kaamosmasennuksessa rypeviin suomalaisiin verrattuna.

Olin siis viikon Thaimaassa Koh Samet nimisellä saarella ja lopuksi pari yötä Bangkokissa. Eilen olikin oikein mukava palata kotiin miellyttävään vastatuuleen ja sateeseen. Lenkkeiltyäni melkein joka aamu 30 asteen trooppisessa lämmössä viikon ajan, oli luonnollisesti ilahduttavaa ja mieltä ylentävää lähteä täällä tuulen hakkaamaksi ja sateen piiskaamaksi. Mutta sain kuin sainkin juostua. Jotenkin melkein 12 h lennon jälkeen en vain voinut jäädä makaamaan kotisohvalle. Nukahdin kyllä kuin tukki kello 22, sen verran väsynyt unettoman lennon jälkeen.

Tänään olenkin sitten herännyt viideltä kaikessa jetlagissani ja ollut töissä jo 7 jälkeen. Kerrankin olin ihan ensimmäinen paikalla. Iltatreenien ja hullunkiireisen duunipäivän jälkeen en oikein jaksa kirjoittaa enempää matkasta. Palaan asiaan huomenna uusin silmin ja levätyin mielin. Puss & godnatt.


No comments:

Post a Comment


Back to Top