Pages

Friday, 25 December 2015

The Grinch
Joulumieli jäi tänä vuonna omalta osaltani vähän puuttumaan. Kuten monella, työmäärä huipentui ennen pyhiä ja vapaa-ajalla en oikein keskittynyt Joulun tuloon. Torstaina tullut aatto hiipi sitten päälle siten, että harmitti vain, että oma arki häiriintyi. Kaikista eniten teki mieli vain jäädä kotiin yksin hiljaisuuteen. Ehkä tuli vähän murrosikä ja lapsellinen uhma sen suhteen, että miksi kolmekymppinen ei muka voisi viettää jo Joulua omassa rauhassa, syyllistymättä.

Nyt kun asiaa täällä perheen keskellä mietin, niin luonnollisesti olin ihan väärässä. Se joulufiilishän rakentuu paljolti läheisten kanssa olemisesta. Kun kaikilla ei syystä tai toisesta ole mahdollisuutta olla perheensä kanssa niin ei voi muuta kuin pudistella päätään omalle itsekkyydelle ja hapannaamalle. Joku päivä näitäkään tyyppejä ei enää ole ja silloin kadun varmasti kyseisiä ajatuksia. Ehdin  niin halutessani olla yksin muut 363 päivää vuodessa.

Liikaan ankeuteen vaipumatta toivotan teille iloista joulumieltä. Toivottavasti saatte viettää aikaa läheisten ja rakkaiden kanssa.No comments:

Post a Comment


Back to Top