Pages

Tuesday, 19 January 2016

Always be closing

Koska toinen makkarini on ollut muutosta lähtien täynnä tavaraa, josta on tarkoitus päästä eroon, on näin puolen vuoden jälkeen ollut pakko todeta, ettei ne pelkällä ajatuksenvoimalla ole sieltä hipsimässä mihinkään. Oispa Harry Potter joka huutaisi "Evanesco". Kun taitoja jaettiin, ei kadotustaiat valitettavasti osuneet kohdalleni.

Mutta, onneksi sain vihdoin ja viimein aikaiseksi kokeilla niinkin triviaalia asiaa kuin tori.fi. Sivusto on oikeasti ollut yllättävän hyvä. Kaikki mitä sinne olen laittanut on mennyt parissa päivässä. Kun tavoitteenani on lähinnä ollut päästä tavaroist eroon ja joku nimellinen summa on bonusta, olen ollut super tyytyväinen siihen, että rahaa tulee ja kamaa menee. Milanon shoppailun jälkeen olen ihan oikeasti päättänyt, että nyt sitä inventaariota pitää tyhjentää eikä kasvattaa. Olen myynyt jo yhden ikivanhan Mulberry-laukun, yhden See by Chloé laukun, yhdet Ugg-kengät sekä ikivanhan telkkarini ja kajarini. Parasta on, että tulee oikeasti hyvä mieli kun saa noita turhia tavaroita jollekin joka ehkä käyttää niitä, samalla kun jokainen kauppa tuo semmoista pientä closed won -fiilistä. Tänään laitoin taas yhden Marc Jacobs laukun, yhden Armani Exchange laukun ja lumilautani myyntiin.

Kunhan saisin tarpeeksi tavaraa veks niin voisin ruveta sisustamaan nykyistä ns "shit and shoe room" -huonetta. Saan kyllä clousata vielä vähän ennenkuin mahtuu mitään neliömetriä suurempaa...


No comments:

Post a Comment


Back to Top