Pages

Monday, 25 January 2016

Amendment n

Olen ehkä joskus saattanut mainita siitä, että olen helposti tylsistyvää tyyppiä ja tottunut siihen, että meneillään on aina jonkinmoinen projekti. Se voi olla maratoniin harjoittelua, keittiöremontti, uuden asunnon etsiminen, muutto, työpaikan vaihto tai joku muu pyrähdys. Välillä - mutta aika harvoin - meneillään ei ole mitään. Silloin saatan vähän ajan päästä keksiä itselleni jotain tekemistä. Innostun vaikkapa lukemisesta tai tavaroiden myymisestä. Kerran keksin että rupean sisustamaan tauluilla..ja no, niitä on vieläkin nurkat täynnä ja noin 20 % pääsi seinälle asti.

Välillä - kuten nyt - tuntuu, että tosi moni palanen elämässä liikahtaa. On Niitä Isoja Muutoksia ja niitä pienempiä. Tuntuu kuin eläisi mannerlaattojen päällä ja ne liikkuvat aika ajoin. Tällä hetkellä ne liikkuvat erittäin suosiollisesti. Ainut mikä harmittaa on se, että kun tapahtuu liikaa hyviä juttuja samaan aikaan, ei niistä ehdi nauttimaan täysin rinnoin. Yritän nyt tietoisesti ottaa minuutin ja fiilistellä kaikkea hyvää mitä viime aikoina on tapahtunut.

(leikin että pystyn olemaan minuutin tekemättä mitään)

Siinä hetkessä, kun taas potuttaa niin ehkä muistan tämän kirjoituksen. Loppuviikosta pääsen näyttämään yhtä makeeta juttua viime viikolta, mutta nyt aion fiilistellä tiettyä herraa vieressäni.Changes - Faul & Wad Ad vs. Pnau  

No comments:

Post a Comment


Back to Top