Pages

Tuesday, 12 January 2016

Annos itsekuria, kiitos!Pyhien jälkeinen ryhdistäytymisliike on jäänyt aika vaimeaksi. Tuntuu, että koko ajan tulee syötyä epäterveellisesti eikä liikuntamäärätkään ole aivan huipussaan. Sain tietysti pienen flunssan reissun jälkeen, mutta yritin treenata silti. Ärsyttävää, koska oli todella hyvä flow päällä ennen Joulua ja nyt tuntuu, että olen vähän retuperä-nimisessä kuopassa. Yleensä treenaaminen ja sokerin välttäminen auttaa, mutta en ole nyt onnistunut skippaamaan herkkuja. Huono ruokavalio väsyttää. Ja tuo kamala keli vasta pistääkin mielen harmaaksi. Tänään hiihdin taas 10 sentin koroissa lumikinoksien läpi töihin ja kiroilin koko maan ja ilmaston. Vielä viime viikolla Milanon lentohärdellin jälkimainingeissa vannoin, etten lähde täältä enää koskaan. Jep jep. Milloin voi pakata laukut?

Peruin kaiken kukkuraksi Pääsiäisen Mexiko-reissun koska paluulentojani siirrettiin. Päädyin siihen, että ehkä koko reissusta tulee nyt vähän liiaksi säätöä. Ehkä joku neljä päivää Alpeilla lohdutuspalkinnoksi?

Ryhdikkäät ja epäterveelliset jaksot tietty kuuluu elämään. Mutta ahdistaa, etten heti saa kurssia käännettyä. Missäs se tahdonvoima taas luuraa? Heeeeeelp.


2 comments:

  1. Om du hittar motivationen så skicka lite hitåt också! Jag strugglar på jag med. Med ätandet går det lite bättre. Vi har som tur inget gott hemma, men med motionerande är det trögt... Äääää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det gör jag, bara jag nu först sku hitta min egen. För mig är träningen lätt som en plätt men måste slippa av med suget på godheter :/

      Delete


Back to Top