Pages

Thursday, 14 January 2016

Bitch.


Olen aika suorasanainen tyyppi. Monet varmaan kokevat minut vähän ämmäksi, koska en jaksa kaunistella asioita. Monet kavereistani nauraakin välillä sille, että Jassulta tulee aina ruma totuus. Sen ehkä huomaa täällä blogissakin. Välillä kärjistän vielä hieman mustavalkoisemmaksi kuin oikeasti ajattelen, jotta tähän hommaan saa vähän viihteen tunnetta.

Ärsyynnyn helposti ja jos niin käy niin kommunikointini on aika suorasukaista. Miksi kierrellä ja kaarrella, kun voi säästää kaikkien aikaa, vähentää harhaluuloja ja edistää tervettä itsetuntoa. Jos joku tekee asiat huonosti tai on muuten vain typerä - miksi lisäisin bensaa liekkeihin ja kehuisin? En ymmärrä sellaista. Toisaalta, kun näen hyviä asioita ja yritystä osaan kyllä arvostaa ja kehua vuolaasti.

Olen vain miettinyt sitä, että onko esimerkiksi oikeasti hyödyllistä kehua esimerkiksi lasta välttävästä taidosta? Haluammeko tukea naiivia todellisuudesta irrallista itseluottamusta?
Eikö mieluummin keskittyisi kehumaan jotain missä hän on todella hyvä ja todeta rehellisesti, että tämä välttävä taito vaatii vielä hieman työstöä. Olen ainakin itse hyvin kriittinen sen suhteen, että en missään nimessä kuvittele olevani hyvä jossain missä en ole. Ei ole esimerkiksi mitään nolompaa kuin ne yksilöt jotka luulee osaavansa laulaa ja käy nöyryyttämässä itseään koko kansan edessä Idolsin kaltaisissa humpuukiohjelmissa. Siinä olisi vanhemmat voineet pelastaa henkilöbrändin totaaliselta tahriintumiselta. Mutta ei. Myötähäpeä. 

Nojoo. Itse arvostan enemmän kehuja ihmiseltä joka kertoo totuuden. Koko totuuden. Eikä muuta kuin totuuden.Kiitos ja anteeksi.


No comments:

Post a Comment


Back to Top