Pages

Tuesday, 5 January 2016

Gym time!

Yes! Vihdoinkin kotona. Päädyimme laskeutumaan melkein 20 tuntia ajateltua myöhemmin. Siinä hässäkässä myös laukusta meni toinen pyörä, joten sain kyllä kärsiä jokaisesta grammasta korkokenkää jonka olin turhamaisuudessani ostanut. Kannoin siis niin laukkua, ostamaani hätäreppua, Louis Vuittonia ja yhtä kenkäkassia. Mutta pääsin kuin pääsin kotiin. Sitä paitsi sain tehtyä kiitettävän työpäivän ihan liikenteessäkin - kiitos nykyteknologian. Ja se lumen tuoksu joka oli vastassa? Ihanaa! Rakastan jokaista negatiivista celsius-astetta tällä hetkellä. En enää ikinä lähde ulkomaille. Paitsi ehkä sitten Pääsiäisenä. Tarkka harkinta-aika päällä sen suhteen.

Mutta todellinen ilouutinen on se, että tänään pääsen vihdoinkin salille! Aion olla jonottamassa Elixian ulkopuolella tasan 6.30. Eilen en enää illalla jaksanut lähteä minnekään, ja olin niin vihainen kun en vieläkään päässyt rutiineihin kiinni. Olen niiiiin rutiini-ihminen. Ahdistavaa, kun on syönyt ihan mitä sattuu eikä ole treenannut kuuteen päivään. Tunnen itseni ihan Michelin-mieheksi ja vaatteet kiristää. Yäk. Nyt alkaa taas vähän terveellisemmät ajat. Ensinnäkin treenimäärät normaaliksi (6 kertaa/vko) ja sokeri pois. Höttövalkoinen leipä, pasta ja pizza saa riittää vähäksi aikaa.

Ja parastahan on, ettei huomenna tarvitse mennä ainakaan toimistolle. Töitä saatan joutua tekemään. Mutta kotisohvalla se ei edes ole paha. Ja salilla aion vetää kunnon kiireettömän treenin.

Mutta nyt jonottamaan Elixiaan. Ciao!


No comments:

Post a Comment


Back to Top