Pages

Sunday, 28 February 2016

Karkauspäivän muisto

Huomenna on muuten karkauspäivä. Mietimme aikamme jos keksisimme jotain erikoista päivän kunniaksi. Päädyimme siihen, että haluamme dokumentoida jotain mitä voi katsoa nostalgisesti karkauspäivänä neljän vuoden päästä.

Mikäs se dokumentointi sitten olisi? Pohdimme esim yhteiskuvaa,  toisillemme kirjoitettua sähköpostia tai kirjettä jonka saisi avata neljän vuoden kuluttua. Yhteiskuvastahan ei tullut mitään - kumpikaan ei ole mikään varsinainen linssilude (vaikka itse pystyn välillä pakon edessä skarppaamaan). Tuntemuksista ja tulevaisuuden toiveista kirjoittaminen toiselle osapuolelle olisi hauskaa, mutta siihenkin olisi ollut kiva liittää jonkinlainen valokuva. Keksittiinkin viimeisenä vaihtoehtona, että kuvaamme videon jossa selitämme vähän miten tähän on päädytty ja mitä lähitulevaisuudelta odotamme. Sitä on sitten hauska katsella neljän vuoden päästä, kun ryppyjä ja järkeä on kenties enemmän. Tai sitten istumme kämmen otsalla velloen myötähäpeässä. Suurin huoleni on, että toivottavasti ei jäädytä kun kameran rec -nappi on painettu...

Nyt pitäisi vielä keksiä, että mihin video tallennetaan siten, että molemmat sen näkevät vaikka kävisi niin köpelösti, ettei syystä tai toisesta istuta vierekkäin enää seuraavana karkauspäivänä.Ja hehkuttaakseni ilmeistä asiaa; mahtavaa miten paljon keväisemmäksi kelit ovat muuttuneet. Tänään saatiin korkata aurinkolasisesonki. Tällaisia päiviä lisää, kiitos! Eilen jouduin vielä pötkimään 19 kilsan lenkkini landella aika lumisella ja jäisellä tiellä mutta toivotaan, että tästä mennään kuivempiin olosuhteisiin. Helpottaisi vauhdin pitämistä huomattavasti. Yritän vetää nyt kerran viikossa pitkän 20 kilsan lenkin ja sitten pari kovempaa lyhyempää lenkkiä salitreenien lisäksi.

No comments:

Post a Comment


Back to Top