Pages

Friday, 5 February 2016

My future is so bright I need shades.

Kävin tovi sitten kokeilemassa ja kuvaamassa Instrumentariumin kevään uutuusmallistoa. Minulla on -1,25 näkö ja käytänkin päivittäin piilolinssejä, joten ihan pelkän imagon vuoksi en rillejä pistänyt päähän. Tosin jos minulta kysytään, niin kyllä rilleillä ja plehoilla saa ihmeitä aikaan. Laseja en kovinkaan usein käytä, vaikka asusteisiin menevä muuten olenkin. Siitä huolimatta, että olen alalla, jossa hipsterilasit kukkii, ei imagoni ole vielä taipunut lasien käyttäjäksi.

Aurinkolaseja käytän sitten sitäkin enemmän. Rakastan isoja plehoja, mutta pitäydyn yleensä aika klassisissa malleissa. Olen aika kranttu mallin suhteen.

Kuvauksissa oli vaikka mitä kivoja malleja ja tuli kokeiltua laseja, joita ei ehkä muuten tulisi käytettyä.

Ihan numero uno ja omat suosikkini oli nämä Christian Dior lasit (2009242):
Nämä olisi hauska lisä kokoelmassa, vaikken ehkä pitäisi ihan ainoana lasimallina, sillä on kuitenkin aavistuksen erikoisempi malli. Mutta pidän siitä, ettei tulisi samoja malleja heti kadulla vastaan. Tuntuu esimerkiksi, että viime vuosina koko stadi on täyttynyt Ray-Baneista. Vaikka Ray-Banit makeita onkin niin henkilökohtaisesti arvostan oman polun seuraamista enkä totaalista massaliikkeen mukana virtaamista.

Silmälaseista nämä Fendit (malli 2008897) oli makeimmat:Haluaisin seuraavaksi tuollaiset vähän pyöreämmät mallit.

Nämä Diorit (200925045) oli myös kivat, harmi, ettei otettu kuvia kun ne oli silmillä:
Tässä diipissä kuvassa on Guccit (2008915):And last but not least, nämä Michael Korsit (2009523) menisi itselläni laskettelumäessä varmasti mukana. Semmoisena aurinkoisena päivänä, joita löytyy varmaan vain Alpeilla. Okei, varmaan vetäisin näissä lumituiskussakin. En ymmärrä miksi jengi haluaa pitää jotain skimbalaseja - nehän peittää koko naaman - eikä silloin rusketu! Image is everything.
Mitkä on teidän suosikit?

Kuvaukset oli tosi hauskat ja harmittaa ettei ole 10 senttiä lisää pituutta ja 10 kiloa vähemmän elopainoa. Olisin ihan mielelläni malli. Semmoinen malli, joka on käynyt oikiksen ja kauppiksen ihan vain harrastuksena.

Kuvaajana toimi Markus Malmberg.No comments:

Post a Comment


Back to Top