Pages

Thursday, 18 February 2016

Ruokajuttuja - The Mess kokeilussa.Käytiin eilen kokeilemassa kaverin kanssa The Mess -nimistä uutta ravintolaa Pikku Roba 9:ssä. Atmorsfääri ja sisustus oli makea. Aluksi palvelu oli hidasta, mutta loppua myöten aktivoitui hieman. Ruoka oli ihan hyvää, ei mitään tajunnan räjäyttävää. Sanoisin, että esim Ysi voittaisi maun osalta. Hintataso on aika basic, pääruoat 20 € molemmin puolin. Vinkkinä kuitenkin sellaisille jotka etsivät uusia mestoja kokeiltavaksi. Ihan kurkkaamisen arvoinen. Onko teillä muuten suositella jotain hyviä uusia paikkoja Helsingissä? Ärsyttävää, että aina kun haluaisi mennä jonnekin syömään, on muistitikkuni tyhjentynyt kaikissa uusista kivoista paikoista. Aion ruveta kirjaamaan jonnekin kaikki paikit joita bongaan tai tulee puheeksi, niin ei tarvitsisi aina seisoa hoomoilasena kun jonnekin pitäisi mennä syömään tai istumaan iltaa.

Ruoasta puheen ollen, olen nyt kokeillut pari kertaa raakapuuron tekemistä. Mielestäni lopputulos on ollut ihan maistuvaa ja kivaa vaihtelua rahkalle ja marjoille. Miehekkäämpi osapuoli kommentoi tänä aamuna lakonisesti: "Ei tää niin pahaa ollu." Hmm. Eli varmaankin ihan hyvää?

On varmaan muuten menossa joku kevät väsymys. Olen mennyt ennen kymmentä nukkumaan nyt parina iltana, vetänyt 8-9 h unet ja siltikin virkeystaso on iltaisin ihan kuopan pohjassa. Onneksi on kohta viikonloppu!

No comments:

Post a Comment


Back to Top