Pages

Monday, 7 March 2016

Captain J.

Kävin pari viikkoa sitten hakemassa Instrumentariumilta uudet aurinkolasini. Oli vaikea valita mitkä ottaa, mutta nämä oli itse asiassa yllättävän hyvät! Heritage -merkki on minulle entuudestaan tuntematon, mutta ne oli mielestäni parhaimmat näköiset mitä Aleksanterinkadulta löytyi. Nämä ovat itselleni ensimmäiset plehat joissa on vahvuudet (yleensä käytän piilareita aurinkolasien kanssa).

Tässä esillä myös yksi tämän hetken lempivaatteistani. Kuten olette varmaan huomanneet, on inttikuosi tullut aika vahvasti areenalle. Myös meikäläinen sortui tämän osalta muotihuoraamiseen. Olen aivan ihquna tuohon takkiin. Bongasin sen Fanny Lyckmanin blogista.

Fannylla on muuten aivan uskomattoman hyvä tyyli. Okei, ihan kaikkea hänen kledjuistaan en pistäisi päälleni mutta 80 % innosta kirkuen kyllä. Käykää kurkkaamassa! Löytyykö Suomesta ketään bloggaria jolla olisi yhtä hyvä tyyli? Pidän myös siitä että hän on kurvikas, eikä mikään tikku. Tosin huvittaa vähän, että toinen ruotsalainen huippubloggari Angelica Blick on aika suora kopio. En siis tiedä kumpi kopsaa kumpaa vai kopsaavatko molemmat jotain kolmatta, mutta jos katsoo neitien Insta-tilejä en näe kovinkaan paljoa eroa. Joka tapauksessa kaipaisin meillekin jotain tyylillisesti samantyyppistä hahmoa. Jos tekisin penniäkään blogillani niin voisin kyllä ilomielin ruveta keikuttamaan kurvejani bikineissä milloin missäkin troppisessa kulmassa maailmaa.No comments:

Post a Comment


Back to Top