Pages

Saturday, 26 March 2016

Fat camp.

Eilen vedetiin urakalla lonkkaa. Olin horisontaalisessa positiossa 80% päivästä. Nukuimme kymmeneen, katsoimme Frendejä ja saunoimme koko päivän. Jossain välissä kävimme tarkastamassa rinteiden sijainnin ja lippupisteet/vuokraamot mutta senkin lenkin päällimmäinen agenda oli löytää Fazerin sinistä ja Mignon-munia. Niitä onneksi löytyi ja Pääsiäinen oli pelastettu.
Mutta ihan sama, uskon, että molemmat tarvitsi yhden totaalisen nollauspäivän.

Okei jossain välissä kyllä ihan avoimin mielin googlasimme olisiko alueella ollut jotain iltatoimintaa, mutta eipä löytynyt. Eli mökkihommiksi meni koko päivä. Summa summarum, eilisen aktiviteetit jäi kymmeneen punnerrukseen ja kymmeneen ojentajapunnerrukseen, jotka teimme ennen puolen kilsan iltakävelyämme. Piti tarkistuttaa tekniikan hallintani herralla, sillä katselen välillä kauhuissani salilla kun miehetkin punnertaa ihan miten sattuu (you know, pää roikkuu ja selkä on kaarella tai peppu pystyssä). Mutta kuulemma oli ihan ok punnerrukset (okei sanaa 'ok' ei todettu ääneen. Taisi mennä enemmänkin "onko sun oikea käsi vahvempi kuin vasen??", minkä väännän päässäni semihyväksynnäksi).

Tänään pyhä aikomuksemme on kuitenkin saada ahterimme rinteisiin asti ja kerätä liikuntapointseja. En tosin tiedä näemmekö toisiamme edes rinteissä koska mies aikoo vetää mustissa rinteissä ja mittailla jollain applikaatiolla nopeuksiaan, kun minä viihdyn lasten rinteessä ja mittailen lähinnä lasten etäisyyttä itsestäni (kakarathan on aivan kaistapäitä mäessä!). En tiedä nielenkö hänen selityksen siitä, että mitä jyrkemmässä mäessä kaatuu taaksepäin niin sen vähemmän sattuu. Yeah right. Tosin loppuna se houkuttaa enemmän, kuin se, että saa nelivuotiaan suksihirmun päälleen. Katotaan.


No comments:

Post a Comment


Back to Top