Pages

Saturday, 2 April 2016

Ärsyttää

Paasasin taas aamulla siitä, miten ärsyttävää on kun ihmiset täyttävät somekanavien uutisvirrat ja whatsappin ryhmäkeskustelut lapsi- ja koirakuvillaan. En oikeasti pysty käsittämään miksi ihmiset luulevat, että meitä muita kiinnostaa heidän lapset tai koirat. Siis mielelläni näen yhden kuvan kerran kuukaudessa - that's fine. Enkä nyt mitenkään vihaa lapsia tai koiria. Mutta se, että joku pommittaa uutisvirtaani tai kännykkääni kuvia, snäppiä ja videota jälkikasvustaan ei oikeasti ole cool. Ja tiedän, että voin hyvin vain lakata seuraamasta niitä ihmisiä - ja niin olen tehnytkin. Mutta pohdin vain, että mitäköhän ihmisen päässä naksahtaa kun he saavat kaksi- tai nelijalkaisia perheenjäseniä? Varmasti monet heistä on ihan älykkäitä tyyppejä, mutta en ymmärrä että mihin ihmeen egosentrisyyden tai pitäisikö sanoa narsismin sumuun he astuvat kun uusia perheenjäseniä tulee.

Kaikki ei tietenkään ole tällaisia. Minulla on paljon fiksuja kavereita jotka eivät tuommoiseen ole sortuneet vaikka heillä on maailman söpöimpiä lapsia tai koiria. Respect. 

Mietin myös lenkillä, että miksiköhän koko asia ärsyttää minua niin paljon. Kateus voisi selittää asiaa, mutta voin käsi sydämellä sanoa, etten halua vielä omaa jälkikasvua tai nelijalkaista maanvaivaa, joten en missään nimessä kadehdi heitä. Kenties se johtuu siitä, että tuo liikajakaminen ja dokumentointi ympärilläni on kasvanut räjähdysmäisesti koska - noh - olen siinä iässä - ja siksi ärsytyskynnys on matala. Tai no, ärsytyskynnykseni ei ole kovin korkea minkään asian suhteen, että ehkä olen vain oma suloinen itseni. Mutta niin, ehkä pitää oppia hyväksymään tällaiset asiat, itseänihän minä tällä negatiivisuudella kiusaan. Ei se niitä ylijakajia liikuta. Mutta onko täällä ketään muuta joka olisi edes hieman samoilla linjoilla kanssani?

Ennen kuin kommentoitte, että jos mikä, niin bloggaaminen vasta onkin narsistista puuhaa: minulle tämä on enemmänkin oma kanava jossa voin toteuttaa itseäni ILMAN että täytän teidän muiden uutisvirtaa kuvillani ja videoillani. Ne jotka tänne tulee, tulee vapaaehtoisesti. Niitähän ei ole montaa haha. Mutta ainakaan en pyri pakottamaan itseäni kenenkään näkökenttään.

Ja lopuksi vielä mustaa valkoisella: Antakaa ihmeessä suoraa palautetta, jos ikinä liityn yllä olevaan "Ihailkaa seitsemässä kuvassa ja neljässä snäpissä kun kultahippuni osaa syödä ja kakata näin fantastisen nätisti" -kerhoon. 

Please.

5 comments:

 1. Oj nej! Hoppas jag inte hör till den här kategorin X) Åtminstone har jag ingen hund, eller snapchat...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nix, inte du eller någon annan i vår vinklubb - ni gör det just rätt :)!!

   Delete
 2. Bra rutet Jasmiina, jag är av samma åsikt (och det ska komma från mig som spammar folks ig-feeed med "fysikbilder" från gymmet....😳😳). Men jag fick mig dagens skratt när jag såg vad du i hastigheten skrivit "mitä ihmeessä ihmisten päässä naksahtaa kun he saavat kaksi- tai kolmijalkaisia perheenjäsenä?" Kanske är det några stackare som hamnat att köpa ett trebent måndagsexemplar till hund...😂😂😂

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oj nej jag hade av misstag skrivit kolmijalkainen :D :D kanske det var Freudian slip... Men att posta fittnessbilder på Insta tycker jag nog på ngt sätt inte är samma sak.. kan inte förklara varför men mig stör det inte alls lika mycket. Kanske för att jag generellt är intresserad av det, vilket inte stämmer på barn och hundar. Kolmijalkaiset är nog också helt okej ;)

   Delete


Back to Top