Pages

Saturday, 9 April 2016

Bootylicious

Nej faaaan.

Kävin tänään piruuttani kokeilemassa Elixian Bootylicious treeniä. Suhtaudun yleensä skeptisesti ohjattuihin tunteihin, sillä en melkein koskaan saa edes hikeä päälle niissä. Treenin jälkeen tuntuu, ettei ole tehnyt melkein mitään muuta kuin tarkkaillut kauhulla salin peilistä miten läskiltä näyttää. Joten kun pienen lämmittelyn jälkeen suuntasin soutulaitteesta 30 minsan tunnille oli asenne lähinnä että mennään nyt sinne vähän heilumaan ja että ainakin saan vähän vaihtelua treeniin, jos ei muuta.

Juuuuuuuh, elikkäs.

Meinasin kuolla.

Se piru naiseksi pisti meidän tekemään kyykkyhyppyjä, lankuttamaan, sumokyykkäämään, pomppimaan burpeetä ja vaikka mitä ilman mitään taukoja. Treeni koostui neljästä patterista ja jokainen patteri vedettiin putkeen kaksi kertaa ilman taukoja. Jo ensimmäisen patterin - ja mikä tuntui noin sadan kyykkyhypyn - jälkeen oli reidet aivan hapoilla. Lihakset meni ihan oikeasti lakkoon. Kolmannen patterin aikana toivoin vain, että kärsimys loppuisi tähän. Mutta ei, tuli sieltä tietysti se neljäskin.

Mutta älkää käsittäkö väärin -  treeni oli tehokas ja olin iloisesti (sillä lailla sairaalloisen masokistisella tavalla) yllättynyt. Voisin ehdottomasti mennä uudestaan. Ja suosittelen kyllä kokeilemaan.

Tosiaan on kiva saada välillä vähän muutakin kiusaa keholle kuin omia treenejä. Vaikka en noudatakaan mitään ohjelmaa ja vaihtelen liikkeitä melko paljon, niin tuollaiset muiden vetämät setit tekee hyvää.

Melko pelonsekaisin tuntein odottelen huomista reisikipua.
Revähti varmaan puolet etureidestä. Etenemistapa tulee olemaan nelivetona kontaten.

No comments:

Post a Comment


Back to Top