Pages

Saturday, 16 April 2016

Fitness diet - day 6

Vielä kärvistellään dieetillä, mutta eilen oli taas koko päivän koulutuspäivä joten freestylasin hieman. Otin urhoollisesti mukaan rahka/raejuusto/mustaherukka blandiksen ja vedin sitä ja tarjolla ollutta vihersalaattia buffetista kun muut veti jotain pastaa ja leipää. Tosin buffetin valikoima näytti sen verran aneemiselta, että eräs toinenkin totesi, että vedin suurella todennäköisyydellä pidemmän korren ruoan suhteen pakastepurkissa olevan mössöni kera.

Ärsytti kun paino oli eilen taas NOUSSUT edellisestä päivästä + 100 grammaa. Mutta tänään vihdoinkin oli liikahtanut taas kunnolla ja paino oli peräti -1,0 kg vähemmän kuin eilen. Ja söimme vielä ravintolassa salaatit illalla, joten ihan dieetin kalorimäärissä en varmaankaan pysynyt. Tosin vedin 6 kilsan aamulenkin mikä varmasti tasapainotti. Tuntuu kamalalta kirjoittaa hyvästä ruoasta, mutta suosittelen oikeasti kokeilemaan Uudenmaankadun Piece n Love Pizzan vuohenjuustosalaattia - se on ihan törkeän hyvä. Kevyeksi sitä ei voi kuvailla, mutta ainakin voi heittäytyä illuusioon siitä että syö salaattia. Lisäksi pitää tietysti tunnustaa, että join pari lasia viiniäkin eilen. Se oli ihan sovittu juttu tässä vetoa tehdessämme, että pari lasia viiniä saa juoda. Mutta kerron kuitenkin, ettette kuvittele, että olen jotenkin varustettu rautaisella itsekurilla. E-hei.

Aamulenkillä meno muuten tuntui huomattavasti normaalia raskaammalta eli kalorivaje tekee temppunsa. Olin suunnitellut että juoksen huomenna pidemmän lenkin, mutta lyyhistyn varmaan ensimmäiseen ylämäkeen. But no harm in trying.

All in all, olen iloinen, että paino nyt nytkähti sillä sain vähän lisää motivaatiota taas pysyä tiukemmalla dieetillä. Mutta harmittaa etten pysty treenaamaan niin kovaa kuin haluaisin. Nyt lähden Elixiaan läähättämään ja taistelemaan painojen kanssa.

ps. tuolla on aivan mahtava keli - nauttikaa!


No comments:

Post a Comment


Back to Top