Pages

Sunday, 10 April 2016

Kahden viikon fitnesshaaste

Tsiisus miten kipeät voi reidet olla. Olen vaappunut koko päivän kuin ankka. Jopa kosketus sattuu, eikä pytyllekään pääse istuutumaan ilman että ottaa tukea altaasta. Bootylicious-tunti johti siis odotettuun kärsimykseen. Viimeksi minulla on ollut näin kipeät jalat maratonin jälkeen lokakuussa. Olenkin kävellyt tänään auringossa pari tuntia ja yrittänyt availla jumeja.

Mutta huomenna koittaakin kahta kauheampi todellisuus. Löimme kaverin kanssa vetoa, että olemme kaksi viikkoa fitnessdieetillä. Se joka murtuu ensiksi joutuu maksamaan toiselle dinnerin. Eli olen nyt käynyt ostamassa ruokaa ja kaivanut esiin joskus lahjaksi saamani keittiövaa'an, jota en ole koskaan käyttänyt.

Mutta joo, tarkoitus olisi menestyä tämmöisellä setillä seuraavat 14 päivää. Treenejä yritän vetää 6 kertaa viikossa. Sovimme tosin semmoisen piiikku piiikku poikkeuksen, että muutaman lasin viiniä saa juoda näiden kahden viikon aikana. Vaihdan ilomielin vaikka nuo vehnäleseet punkkuun :D.

1. Aamupala
200 g raejuusto, rasvaton /250 g maitorahka /250g kananmunanvalkuainen
10 g soijalesitiinirae
150 g mehukeitto, sokeroimaton
100 g marjoja
10 g vehnälese
Omega 3, 2kpl
 
2. Välipala

· 250 g maitorahka / 1 kpl proteiini-patukka
· 100 g marjoja
· 15 g cashewpähkinä / 8 g soijalesitiinirae

3. Lounas
· 40 g riisi / 40 g pasta / 170 g peruna
· 100 g kana / kalkkuna / kala / naudanliha
· 50 g kananmunanvalkuainen / 30 g raejuusto, rasvaton
· 200 g vihreitä vihanneksia
· 10 g oliiviöljy

4. Päivällinen
· 40 g riisi / 40 g pasta / 170 g peruna
· 100 g kana / kalkkuna / kala / naudanliha
· 50 g kananmunanvalkuainen / 30 g raejuusto, rasvaton
· 200 g vihreitä vihanneksia
· 10 g oliiviöljy


5. Iltapala

· 200 g raejuusto, rasvaton /250 g maitorahka / 250 g munanvalkuainen
· 100 g mehukeitto, sokeroimaton / 50 g marjoja
· 5 g vehnälese

Huomenna aamulla on tarkoitus tehdä alkupunnitus. Tavoitteenamme on tipauttaa kolme kiloa kahdessa viikossa. Varmaan yksi kilo tulee olemaan pelkkää nestettä, mutta tuo tahti on kuitenkin aika kova. En todellakaan tiedä onnistuuko. Kävi miten kävi, itselläni tärkeintä on näyttää, että pystyn siihen. Odotan myös mielenkiinnolla, että miten tuo lähtee toimimaan ja miten kroppa reagoi. En ole käynyt vaa'alla kuukauteen. Huomenna vastaan tuleva luku pelottaa enemmän kuin itse dieetti. 

Olen jo varoitellut kotona, että saattaa tulla poikaystävälle hieman normaalia äkäisempi kämppis. Jos en nytkään ole aivan lempeimmästä päästä, niin seuraavaksi alkaa jääkautiset oltavat. Pitää pyytää anteeksi jo etukäteen.

Wish me luck!

2 comments:

  1. Fingers crossed här iallafall för att du ska slippa bjussa kompisen på middag!

    ReplyDelete


Back to Top