Pages

Thursday, 14 April 2016

Oispa laiha.

Tänään on mennyt neljättä päivää killeri-dieetillä. Ensimmäinen päivä meni tosi hyvin (olin niin ähkyssä sunnuntain brunssista ja pitsasta) mutta jo tiistaina oli jotenkin tosi nälkä.  Ja samaa jatkunut eilen ja tänään. Suurin ongelma on tuo ruokailun järjestäminen. Kun ravintolassa ei oikein voi syödä niin menee todella vaikeaksi. Työpäivät on täynnä tapaamisia asiakkailta toiselle jolloin on melko vaikeaa pitää ruokataukoja, jotka koostuisi rahkasta, marjoista ja grammalleen punnituista valmiiksi tehdyistä aterioista.

Olen treenannut joka päivä (paitsi tänään oli vapaapäivä) mikä tietysti lisää nälkää. Paino tippui ekana päivänä 1,8 kiloa, nousi siitä 200 g seuravaana päivänä ja oli taas laskenut 200 g tänä aamuna. Eli -1,8 kg tämän hetkinen netto. Tämä päivä meni todella pipariksi ateriarytmin osalta sillä en ehtinyt syömään lounasta ollenkaan ja vedinkin proteiinipatukan ja vähän pähkinöitä pitkin päivää. Illalla tapasin kaverin ja nälkä oli niin kamala kun menimme Lungiin, että oli pakko syödä salaatti paistetulla lohella. Toivotaan että kalorimäärä pysyy nyt kuitenkin kaiken kaikkiaan aika oikeissa numeroissa.

Vähän liian tiukka tämä dieetti kyllä on, ei ole kiva kun on nälkä koko ajan. Ehkä se olisi ok jos ei treenaa yhtään, mutta nyt potuttaa vähän koko ajan. Yritän nyt kuitenkin tsempata että pysyisin jotenkin rotissa. Pääasiahan olisi tiputtaa sitä painoa, eli toivon että kohta lähtisi valumaan koska muuten menee fiilis.

Nope, ei näy vielä.

No comments:

Post a Comment


Back to Top