Pages

Monday, 2 May 2016

Being tired is so last season.



Olipa mahtava Vappu! Paistateltiinkoko päivä auringossa Ulliksella ja kotona partsilla. Olen sitä paitsi saanut kunnolla väriä naamaan. Näyttää kyllä heti niin törkeän paljon paremmalta! Autonrenkaan kokoiset luomet tosin piilotin silmälasien taakse.

Meillä oli tietysti aamulla heti kahdeksalta perinteinen Accounts -tiimin palaveri joten ihan överiksi ei voinut vetää, mutta juuri sopivasti. Painuin pehkuihin onneksi kymmenen jälkeen, joten hyvin sain nukuttua bilehilettä pois. Siitä huolimatta on ollut vähän väsynyt olo koko päivän.

Torstaiaamuna suuntaan lomalle, joten työviikko (ja itse asiassa koko lailla seuraavaakin) pitää tiivistää nyt kolmeen päivään. Huoh. Tiedän jo, että kiire tulee. Kalenteri on huomisen ja keskiviikon osalta aivan tukossa palavereita aamusta iltaan. En oikeasti tiedä missä vaiheessa teen itse työt. Mutta eiköhän se siitä. Tsemppaan itseäni sillä, että olen kohta kahdeksan päivää vaaka-asennossa auringon alla. No problemos. Yksi asia kerrallaan. Sain äsken Veroilmoituksen täytettyä ja henk koht to do -lista väheni kertaheitolla.


No comments:

Post a Comment


Back to Top