Pages

Friday, 13 May 2016

Feedbackiä Rhodoksesta.

Saavuin eilen takaisin kotiin. Sillä aikaa täällä on tapahtunut käännös kesään. Vaikka lämpöä voisi olla ainakin 10 astetta enemmän meikäläisen makuun. Näen jo silmissäni miten kovalla työllä ansaittu rusketus rupeaa kaikkoamaan. Buu. 

Mitä mieltä muuten olin Rhodoksesta yleisesti? Pidin yllättävän paljon! Hotellini oli tosi hyvässä paikassa ja siellä oli upeat lenkkeilymaisemat. Ihmisiä ei ollut liikaa ja sai olla aika hissukseen. Rauhaa ja kauniita ranta- ja  historillisia maisemia etsivälle hyvä valinta tähän aikaan vuodesta, sanoisin. Pidin antiikinajan rakennelmista ja vanhasta kaupungista. Kävin jonkin verran jokapäiväisillä juoksulenkeilläni noita turistikohteita läpi, mikä on mielestäni hauska tapa nähdä paikkoja. Lenkkeilin muun muassa vanhan linnoituksen ympäröimän vallihaudan läpi yksi aamu. Se toimii nykyisin lenkkipolkuna. Iltaisin oli ihana kävellä rantoja pitkin ja ihailla laskevaa aurinkoa. Kapusin myös tsekkaamaan muinaista Rhodes Acropolisella sijaitsevaa urheilustadiumia, ja vitsit mitkä näkymät vuorelta oli! Rannoilta löytyvät täydellisen valkoiset ja harmaat kivet pääsivät myös top listalleni. Voisin ihastella niitä vaikka kuinka kauan.

Nyt olisi kiva tietää mikä tämän hökkelin nimi ja tarkoitus on.. Ei hajuakaan - mutta hyvältä näyttää!


Vanhassa kaupungissa oli mielin määrin turisteille suunnattuja liikkeitä mutta itse en ostanut muuta kuin hiustenpesuaineet ja voiteen jotka olin jättänyt kotiin. Ja poikaystävälle kesäkengät, jotka hän kohteliaasti pisti kaappiin piiloon (ei tainnut mennä ihan nappiin), haha.

En kokenut että siellä oli itselleni oikein mitään ostettavaa. Oliiviöljyä oli tosin pakko ostaa yksi litra mukaan, sitä menee meillä jonkin verran ja halusin koklata että huomaanko mitään taivaan eroa S-marketin oliiviöljyissä versus tuo aito kreikkalainen. Nojoo koska meillä oli aivan liian paljon aikaa paluumatkalla kentällä ostin heräteostoksena uuden tosi makean kellon. Se sopii ruskettuneella iholla tosi hyvin.Summa summarum? Omasta huoneesta suoraan avautuva upea merinäköala oli luonnollisesti kaiken huippu :).

R A K A S T A N rannoilta löytyviä täydellisen muotoisia ja värisiä kiviä. Onko mitään kauniimpaa? Ajattelinkin kuitenkin että "kämppis" ei arvosta kun kannan kilokaupalla sisustuskiviä kotiin. Sain jo selitellä käyttötarkoitusta näille muutamalle mokomalle. Juntti. <3.
Monte Smith vuorelta missä Acropoliskin sijaitsi
Vielä yksi!
No comments:

Post a Comment


Back to Top