Pages

Wednesday, 4 May 2016

Hejdå.

Huomenna tähän aikaan sijaitsen hieman eteläisemmillä leveysasteilla. Lennän aikaisin aamulla Rhodokselle viikoksi. Lähden ihan itsekseni ottamaan aurinkoa, treenaamaan, lueskelemaan, nauttimaan auringonlaskuisista iltakävelyistä ja vetämään yleisesti lonkkaa. En oikein edes halunnut ketään mukaan - odotan innolla, että saan olla yksin, tehdä mitä huvittaa ja milloin huvittaa. Aion nukkua paljon (ei mitään paaardi paaardi -meininkiä) ja nauttia All Inclusivestä neljän tähden (ei perheystävällisessä!) hotellissani vakiotasoisessa salonkihiprakassa. Ah.

Monet kyselee miten voin lähteä yksin, mutta olen tottunut reissaamaan itsekseni ja pidän ihan oikeasti siitä vapaudesta minkä se antaa. En myöskään tiedä oikein ketään joka jaksaa valittamatta loikoilla aamupäivästä iltaan auringossa. Kuuntelen usein musiikkia rannalla/poolilla ollessani, joten en minä mitään varsinaista seuraa ole siellä kuitenkaan. Ainut tylsä puoli on tietysti se, että on kiva käydä iltaisin jossain pyörähtämässä, mutta mitä nyt kavereiden kanssa on reissannut niin yhdeltätoista me joka tapauksessa olemme olleet sängynpohjalla. Mikä ehkä jännittää eniten on se, että kreikankielessä "jassu" tarkoittaa "moi", joten saan koko ajan olla nostamassa päätä kun jengi hokee nimeä. Mutta siinäpä ne murheet sitten olikin. Kreikassa olen käynyt kerran aiemmin, mutta eri mestassa. Rhodos on toivottavasti positiviinen yllätys.

Vähän joutuu ehkä tekemään töitä, mutta eipä se mitään haittaa, kunhan saan sen seitsemän tuntia päivässä auringonottohommia hoidettua. Ja treenattua niin paljon kuin sielu sietää.

Kun tulen ensi viikon lopulla takaisin onkin edessä HCR. Sen verran on kipeä lonkka aamuisen vajaan 8 kilsan lenkiltä, että hieman hirvittää. Pitäisiköhän vain vetää Burana 1000 mg:t naamaan ennen juoksua ja mennä sillä?

Se on moro!

 

2 comments:

  1. Pidä huippu reissu jasmiina! Pakko kysyy (toivon ettet pahastu ) mutta onko sussa jotai ulkomaalaista taustaa? :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos :)! En pahastu, et ole ensimmäinen joka kysyy. Mutta siis ei ole, olen ihan suomalainen ja suomalaisista juurista. Ehkä bruna hämää ;)

    ReplyDelete


Back to Top