Pages

Monday, 16 May 2016

Tiesitkö että?

Tiesittekö että Kreikassa voi lasketella? Olin aivan äimänä kun pedikyyriä tekevä nainen kertoi minulle, että hän oli lomaillut hiihtokeskuksessa pohjoisemmassa osassa Kreikkaa. Wooot?

Siinä me sitten googlattiin yhdessä Kreikassa sijaitsevia hiihtokeskuksia ja hän näytti myös muita makeita paikkoja, joita maasta löytyy. Nyt sain päähäni, että kaikessa erikoisuudenhakuisuudessanihan (hitto mikä sana - ei varmaan edes suomea) minä haluan hiihtämään Kreikkaan. Olisiko vähän siistiä - kun muut lähtee arkisesti Alpeille - todeta, että minäpä lähden Kreikkaan. Laskettelemaan. S'onmoro. Heippa.

Esimerkiksi paikassa nimeltään Trikala Korinthias on aivan alppimaiseman näköistä meininkiä. Siitä après-skistä en sitten tiedä. Ja kreikkalaista kamalaa viiniä en kyllä saisi alas lärvilautasenkaan jälkeen.

Mutta tämä paikka oli mielestäni ehkä hienointa ikinä:

kuva täältä

Paikka on Meteora (tarkoittaa sananmukaisesti "Taivaan keskellä"). Meteora on monoliittejä joiden päälle on rakennettu ortodoksiluostareita. Aivan mielettömän näköistä. Pakko päästä tuonne joku päivä. Googlatkaa oikeasti "Meteora Greece" - ette kadu.

No comments:

Post a Comment


Back to Top