Pages

Friday, 20 May 2016

Ylennys

Sain toukokuun alusta ensimmäisen ylennykseni. Olen tätä nykyään asiakkuusjohtaja. Työnkuvani ei sinänsä muutu, sillä olen melko itsenäisesti hoitanut asiakkaita tähänkin mennessä, mutta ihan älyttömän kivalta tuntuu päästä ikään kuin eteenpäin. Uranvaihto aiheutti tietyn set backin työportailla, kun piti päästä sisään uuteen alaan. Mutta paljon parempi näin. Uskon että on - jossei nyt helpompaa - niin ainakin merkittävästi miellyttävämpää edetä tehtävissä jotka sopii itselleen paremmin. Olen kuitenkin todella uraorientoitunut ihminen ja aikomuksenani on nousta johtotehtäviin, joten se, että liikun koko ajan ainakin jollakin tasolla eteenpäin on itselleni oleellista. 

Pidän muuten työssäni siitä, että (esim juristihommiin verrattuna) se on tosi vapaata. Kukaan ei vahdi olenko toimistolla, vaan töitä saa tehdä kotoa tai kahvilassa jos on mahdollisuus. Työpäivistäni iso osa menee asiakkaiden luona ja erinäisissä palavereissa, mutta kun on mahdollista jäädä kotiin töihin niin teen usein niin. Kotona keskittyminen on parempaa, kun ihmiset ei tule kyselemään ja keskeyttämään koko ajan. Toisaalta tulee nopeasti myös sosiaalinen kaipuu toimistolle. Meillä on kivaa nuorta porukkaa töissä, joten on oikeasti tosi hauskaa olla sielläkin uurastamassa. Mutta esimerkiksi tällä viikolla olin maanantaina toimistolla, tiistaina kotona, keskiviikkona toimistolla kunnes palavereiden jälkeen siirryin kotiin töihin ja eilen aamulla toimistolla palaverissa ja puhelussa jonka jälkeen palavereissa asiakkaiden luona sekä mainostoimistoissa neljään asti, minkä jälkeen siirryin taas kotiin. Eräänä päivänä istuin esimerkiksi tunnin parvekkeella puhelinpalaverissa nauttien auringosta.

Rakastan sitä, että on paljon palavereja ja siirtymiä - on kiva nähdä eri ihmisiä ja paikkoja päivän aikana. Mutta toisaalta on ihanaa olla välillä töissä ihan hissun kissun toimistolla tai kotona koko päivän.

Viikot menee vaan aivan sairaan nopeasti. Ehkä juurikin siksi että päiväni vaihtelevat paljon ja tapaamisia on yli puolet työajasta. Vastahan oli lauantai ja HCR.
Tänään on tiedossa viikottainen aamupalaveri ja kilpailutukseen valmistautumista minkä jälkeen juoksemme Töölönlahdella Yritysmaratonin. Minä olen heti startissa juoksemassa ja vedän kolme kierrosta (n 6 kilsaa). Muut juoksevat vuorotellen, mutta pyysin, että pääsen suorittamaan heti alkuun ja putkeen jotta voin palata sitten toimistolle töiden pariin. Otan sen ihan vauhtitreeninä Tukholman maratoniin. Ja sää on kuin morsian - vähänkö hauskaa!


No comments:

Post a Comment


Back to Top