Pages

Saturday, 21 May 2016

Yritysmaratonviesti 2016
Vedettiin tosiaan eilen kahdella eri tiimillä Yritysmaratonviesti Töölönlahdella. Meillä on onneksi toimisto juurikin Töölönlahdella joten siirtymät sujui helposti. Ne jotka juoksi lopussa pystyi tekemään töitä kunnes oma vuoro alkoi häämöttämään. Suurin osa juoksi pari kierrosta vuorotellen juoksua muiden kanssa. Eli käytännössä kierrosten välillä tuli taukoja. Olin ajatellut että teen töitä oman juoksun jälkeen ja pyysin päästä alkuun siten että vedän omat kolme kierrosta putkeen. Olinkin yhdeltä startissa. Ajattelin, että otan omasta juoksusta vauhtilenkin irti, jotta saisin nopeutta harjoitettua Tukholman maratonia varten.

Vaikka yksi kierros Töölönlahden ympäri on vain n 2,2 km ja yhteensä juoksua itselleni siis tuli 6,6 kilsaa niin oli kyllä pirun raskasta köpöttää. Hiekka pöllysi ja huomasi että keuhkoihin kertyi pölyä.

Ihmiset juoksi todella kovaa, koska kierrokset oli niin lyhyitä ja kaduin jo ensimmäisen kierroksen puolivälissä tyhmyyttäni. Olisi pitänyt ottaa niitä hiton taukoja ja antaa jonkun muun juosta välillä. Siinä vaiheessa kun levänneet juoksijat tulivat toisen ja kolmannen kierroksen alkaessa minun ohi onnellisesti kirmaten, oli otsa vähän rypyssä.

Mutta aikani oli ihan ok, ja uskon että sain taas vähän nopeutta harjoitettua. Juoksin
- ensimmäisen kierroksen keskimäärin 4:41 min/km,
- toisen  kierroksen keskimäärin 5:01 min/km,
- kolmannen kierroksen keskimäärin 5:04 min/km
Yhteensä siis 6,6 km ajassa 32:44.

Joukkueemme suoritti maratonin aikaan 3:19. 30 min nopeammin kuin toinen joukkueemme, mikä tietysti on tärkeintä haha. Ei muuten naurata se että pitäisi juosta 30 kilsaa tänä viikonloppuna. Lipsahti eilen juoksijoiden kesken vähän jatkojen puolelle... Olimme vuokranneet Lauttasaaresta kattosaunan ja cateringin sinne ja olin kotona vasta puolelta öin. Ehkä siirrän huomiseksi.
Kuva Mikko Ant-Wuorinen

Muutaman kollegan kanssa bisse tietysti kädessä juoksun jälkeen
Kuva Mikko Ant-Wuorinen

Kuva Mikko Ant-Wuorinen

2 comments:

  1. kolme kierrosta putkeen on tosiaan hulluutta, mutta hyvä että huomasit, ei noi ajat mitään huonoja olleet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu ensi kerralla optimoidaan ja otetaan yksi kerrallaan :)

      Delete


Back to Top