Pages

Wednesday, 29 June 2016

Hesamuija

Juttelimme eilen kaverin kanssa kävellessä miten kiva kaupunki Helsinki oikeastaan onkaan. Varsinkin nyt kesällä. On monia makeita uusia paikkoja, kuten Hernesaareen tulleet rakennelmat.

Pidän myös siitä että luonto on niin lähellä vaikka asuu keskustassa. Työpaikan vieressä on Töölönlahti, jonka näyttää ihanalta jotenkin kelillä kuin kelillä; syksyllä siinä on semmoista värikästä Central Park vibaa ja kesällä koivut ja keto kukkii ja tuntuu että on landella. Samalla järjestetään puistojoogaa ja -jumppia jotka on auki kaikille. Äskenkin satuimme bongaamaan Kaivarissa meneillään olevan jumpan ja pysähdyimme sinne hetkeksi jengin kanssa pomppimaan. Ja porukkaa oli paljon. Mahtavaa!

Toivottavasti pyöräilyn helpottaminen kehittyy myös jatkossa ja saamme nauttia Alepa-pyörien kaltaisista urbaaneista palveluista. Myös terasseja voisi avata vielä enemmän. Aurinkoisella säällä tuntuu että on mahdotonta löytää vapaita tuoleja. Varsinkin kun M Barin terassi suljettiin kapeni valikoima entisestään. Jotenkin on monta paikkaa jossa pitäisi hengata enemmänkin, kuten Kaisaniemen puisto ja Tokoin ranta. Seurasaareen olen aivan rakastunut mutta kun muutin Töölöstä pois ei siellä oikein luonnostaan tule liikuttua. Samoin pitäisi käydä joskus Pihlajasaaressa ja istuskella Ruoholahden kanavan paikkeilla. Siellä olenkin bongannut olevan monta aurinkoista terassia, mutta jotenkin Ruoholahti on niin sivussa, ettei sinnekään tule pahemmin eksyttyä.
Onko Helsingissä jotain muita aarteista mitä kannattaisi käydä tsekkaamassa? Voisi lomalla kaupungissa ollessa käydä tutustumassa uusiin ympyröihin.

Hietsu
Kaivari
Eiranranta
Töölönlahti

No comments:

Post a Comment


Back to Top