Pages

Thursday, 2 June 2016

Hyviä juoksubiisejä?

Viimeiset päivät ennen maratonia. Tänään pitäisi pakata sillä lähden duunista suoraan kentälle huomenna. Minulta puuttuu vielä geelit. Olen myös miettinyt että hankkisin kompressiosäärystimet ja juoksisin tosi ohuilla sukilla (tuntuu kesälämmössä mukavammalta). Onkohan miten kova riski pistää itselleen jotain aivan uutta päälle maratoniin?

Tukholman sää näytti ainakin nyt aamulla lauantaille 18 astetta ja puolipilvistä. Toivon todella, ettei tule liian lämmin ja aurinkoinen päivä - se on myrkkyä juoksulle. Optimaalinen olisi se keli mikä helli HCR:ssä, eli pientä tihkua ja alle 20 astetta.

Pitäisi myös kasata playlistiä. Haluan tällä kertaa pelkkiä energiaboost kipaleita - se on viimeinen oljennuorani siihen, että juoksu sujuisi hyvin.  Kävin viimeisenä tekonani 13 kilsan lenkillä (5:17 min/km) tiistaiaamuna ja lonkka on ollut tosi kipeä sen jälkeen. Voin vain kuvitella mitä on vastassa maratonin jälkeen. Linkuttelen sitten viikon eteenpäin.

Pistäkää muuten vinkkejä hyvistä juoksubiiseistä, jos vaan löytyy - tulee tarpeeseen. "Stockholm" -nimisellä Spotify-listallani on nyt 10 kappaletta, mikä kattaa reilu 30 minuuttia. Jäljelle jääkin semmoiset kolme ja puoli tuntia hiljaisuutta. En edes minä ole niin viihdyttävä että jaksan pelkkiä omia ajatuksia niin pitkään.

No comments:

Post a Comment


Back to Top