Pages

Monday, 27 June 2016

Plösö

Takana on maailman rentouttavin Juhannus. Leiriydyimme poikaystävän kanssa Tammisaareen torstaina ja palasimme vasta eilen illalla kotiin. Vaikka keli oli lauantaita lukuunottamatta hieman harmaa, oli mahtavaa vain hengailla ja grillailla. Käytimme varmaan puolet ajasta saunomiseen ja kävin uimassa monta kertaa jäätävästä kättelystä huolimatta. Olen saanut päähäni että kylmä vesi varmasti karaisee luonnetta ja tekee muutenkin superihmiseksi (vesi vanhin voitehista? vai miten se nyt meni). Perinteisen puusaunan lämmitys on tosin vielä molemmilla hakusessa. Perus urbaaneina urpoina istuimme siellä aina sairaan kauan vuorotellen sytyttelemässä kuolevaa tulta ja manaamassa miten saamarin vaikeaa yhden tulen tekeminen voi olla. Eikö tulen tekemisen pitäisi olla niinkuin selkärangassa joltain kivikautisilta ajoilta? En ymmärrä. Pitää selkeästi ottaa kesän agendaksi tuo pyromaniabisness.

Myös syöminen oli tietysti osa Juhannuksen pääteemoista. Tuhottiin mm pari makkarapakettia, pari Fazerin suklaalevyä ja pussi vaahtokarkkeja. Söin myös varmaan kilon uusia perunoita ja munavoita - mutta ne on maailmaan parasta safkaa. Voisin oikeasti vetää uusia perunoita joka ikinen päivä kesällä.

Nyt viimeisenä kokonaisena työviikkona ajattelin että skarppaan vähän ruokailun kanssa ja otan muutamaksi päiväksi käyttöön sen kirotun fitnessdieetin, jota vedettiin vedolla kaverin kanssa pari kuukautta sitten. Ehkä se muutaman päivän menee? Saisi pahimmat makkaraliemet pois. Huhhuh. Jäi vielä eilisiä irtokarkkeja vahingossa kaapin pohjalle kummittelemaan. Hitto että puhuttelee.
No comments:

Post a Comment


Back to Top