Pages

Sunday, 3 July 2016

Banaaniletut maapähkinävoilla

En melkein koskaan bloggaa ruoasta tai julkaise annoskuvia. Ensinnäkin ihan siitä johtuen, että annokseni ei yleensä ole mitään esteettisiä luomuksia. Toisekseen ne ei myöskään ole mitään kulinaarisia ilotulituksia. Tosin kun olen seurannut joitakin suosittuja fitness-blogeja niin eipä sen tyyppiset ruoat kauniita ja ihmeellisiä ole muillakaan. En tiedä miten jauhelihasta ja kasviksista saa silmää puhuttelevan kokoonpanon.

Yhtä aamupalaa olen ruvennut nyt vetämään hitaina aamuina vähän useammin, ehkä koska olen aika kyllästynyt rahkaan. Suosiooni on nyt päässyt banaaniletut. Letuistahan puhuu kaikki, mutta olen vasta äskettäin oppinut oikeasti pitämään niistä. Lettuja pitää kyllä somistella paistetuilla pähkinöillä, vaahterasiirapilla tai muulla, jotta ne oikeasti maistuu hyvältä. Mutta pidän siitä että ne itsessään on terveellisiä ja tosi helppoja tehdä.

Eilen vedin niitä todella hyvällä kombolla, jonka ajattelin vinkata teillekin. Laskin peräti tuohon kaloreita, jotta näkyy minkä verran tämmöinen lysti niin sanotusti "kustantaa". Proteiinia ja sokeria en laskenut auki mutta jos käyttää steviaa niin sokeria ei pahemmin tule, ja proteiinia on hattuarvioni mukaan vajaa 30 grammaa, mikä pitää nälkää todella hyvin. Eilinen settini koostui siis banaaniletuista, mustikoista ja maapähkinävoista. Ihan sika hyvää, eikä nälkää nähnyt vähään aikaan. Kalorit suluissa.

2 munaa (160)
0,5 banaani (50)
kourallinen kaurahiutaleita (40)
kaneli, ripaus suolaa, stevia
mustikoita (30)
maapähkinävoi rkl (100)
(380)

2 comments:

  1. Hur kan du inte tycka bananplättar är gott i sej?! Du måste förresten testa grynostplättarna ja blogga om för nån vecka sedan. Sååå goda och ännu hälsosammare :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha jag vet inte - kanske dom är lite torra bara som sådana... Jag ska ta o kolla receptet :) Fan om man sku gå ner i vikt bara genom att äta sådant här då och då ;) puss &kram

      Delete


Back to Top