Pages

Saturday, 2 July 2016

Office space vol 2

Auringonottoon - itseni mukaan - erikoistuneena tyyppinä olen onnellinen, että on oma isohko parveke, jossa ottaa aina iltapäivän ja illan auringot. Rusketus pysyy hyvässä kuosissa kun käy tekemässä ylläpitoa tunnin verran aina viiden kuuden aikaan. Parvekkeella on sitä paitsi todella kuuma, kun tuuli ei käy yhtään. Nytkin istun itse asiassa aamiaisella parvekkeella. Okei myönnettäköön, että tämä on ensimmäinen aamiaisemme täällä, mutta kerrankin oli jotenkin tarpeeksi lämmin ja aurinkoinen aamu sekä hyvin aikaa.


Anyways, viime kesänä en saanut aikaiseksi laittaa parveketta yhtään, vaan hyödynsin elokuun helteet vanhoilla keittiöntuoleilla retkottaen. Olen oikeasti maailman säkein sisustaja, en vaan jaksa miettiä mitä haluaisin. Tai siis, osaan sanoa mikä silmääni miellyttää - noin niinkuin Pinterest -tasolla, mutta en jaksa käydä mittailemassa ja scouttaamassa vaihtoehtoja miljoonissa sisustusliikkeissä. Rupeaa ramaisemaan sillä sekunnilla kun astun Iskusta, Maskusta tms sisään. Lattialaudat olin tosin saanut ostettua syksyllä, niin kovalla kiireellä, että ajoin kolarin jo menomatkalla. Tuli hieman kalliimmat lattialaudat. Semmoinen 2000 euroa enemmän kuin ajattelin. Khrm.

Mutta koska meillä oli vahva tahtotila nauttia Vapusta parvekkeella saimme - hyvissä ajoin, kolme päivää ennen Vappua - aikaiseksi vuokrata pakun ja köröttää kauppaan ostamaan kalusteet. Tämäkin pelkästään siksi, että poikaystävä ajoi asiaa, itsehän en olisi saanut köröteltyä minnekään. Saatikka kasattua kaikkea. Mutta ajattelin, että nyt kun olen selvinnyt kasaamistraumasta niin voin napsia pari kuvaa ja näyttää miltä toinen toimistotilani näyttää. Täällähän se taika tapahtuu.
Nimim. "Rusinaihoa Odotellessa".Kuten näkyy niin kukat ovat meikäläisen juttu. Kaikkhan näyttää hyvältä kun täyttää tilan vaaleanpunaisilla kukilla, eikö vain? Meillä (kuten varmaan kaikilla muilla suomalaisilla) rulettaa pelargonia ja puutarhahortensia. Olen niin ylpeä, että on mennyt kokonaiset kaksi kuukautta ja kukat kukoistaa vieläkin. Olen pyhittänyt niille koko olemattoman hoivaviettini.
  

No comments:

Post a Comment


Back to Top