Pages

Sunday, 10 July 2016

Satakunnan kanssa

<3 näitä värejä. Vihreä Sukat Makkaralla vesikannu ja uusi kesäinen Unikko -pöytäliinani
Terveisiä Kankaanpäästä. Ajelin tänne Satakuntaan eilen aamusalin jälkeen (9 aikaan sai olla Alexium Elixiassa aika rauhassa) kummipojan 4-vuotissynttäreille. En ollut nähnyt tyyppiä 1,5 vuoteen. Kun pihalla tulikin vastaan iloisesti höpöttävä poika, tajusin miten kauan 1,5 vuotta oikeasti on lapsen kehityksessä. Mutta ihanaa kun lapsi on todella ulospäinsuuntaunut ja sosiaalinen, en oikein handlaa ujoja introverttejä lapsia, kun en tiedä mitä niiden kanssa pitää tehdä.

Muutaman tunnin jälkeen poika tosin ilmoitti että "Jappiina" voi nyt lähteä kotiin. Saan kuulemma tulla ensi vuonna mutta nyt olin jo ollut tarpeeksi kauan siellä. Haha.

Jään tänne nyt muutamaksi päiväksi viettämään aikaa sukulaisten kanssa. Pitäisi myös käydä huoltamassa täällä olevaa mökkiäni. Sain jonkin raaputtimen isältä mukaan. Sillä piti kuulemma raaputella jotain maalia pois. Jäi nyt vähän epäselväksi mitä minun pitää sohia siellä, mutten kehdannut kysellä enempää (meillä pitää ymmärtää kerralla "ota tuo tuolta ja mene tuonne" -tyyppiset hieman epäselvät ohjeistukset). Ajattelin että ajelen kiinteistölle ja rupean selvittämään, että mikä näyttää sillä lailla raaputettavalta. Jotenkin uskon, että siihen liittyy ikkunat. No, se selvinnee :).No comments:

Post a Comment


Back to Top