Pages

Tuesday, 5 July 2016

Suomen paras hampurilainen

Minulla alkoi tänään kuukauden mittainen loma, ja kävimme sen kunniaksi poikaystävän kanssa eilen niinkin eksoottisessa paikassa kuin Herttoniemi. Siellähän sijaitsee jollain mittarilla äänestetty Suomen paras hampurilainen. Olihan se nyt koettava. Tosin tässä kun asiaa yritin googlailla, niin en kyllä mistään löydä artikkelia jossa heidän juustohampurilainen olisi kyseisen manttelin perinyt, mutta uskotaan vaikka tätä.

Kruisasimme siis perinteisen suomalaisen kesän helliessä, eli rankkasateessa ja +16 asteessa, autolla Hertsikkaan Treffi Pub & Bistroon. Ulkopuolella heiluvien nistien ja alkkisten jälkeen olin yllättynyt että mesta oli niin siisti ja aivan täynnä jengiä. Paikka on selkeästi kirinyt mainetta, sillä oli hilkulla ettemme saaneet pöytää.

Ja itse asia?
Täytyy sanoa, että burgeri oli ihan sairaan hyvä. Siis todella hyvä. Siis parempi kuin mikään muu burgeriateria mitä tällä mantereella olen maistanut. Tai itse asiassa monella muullakaan mantereella. Painotus sanalla ateria, sillä monissa paikoissa on hyvä burger, mutta ranskalaiset mittelevätkin sitten eri painissa. Treffissä ranskiksetkin olivat törkeän hyvät. Elikkäs, kyllä voisin sen parhaimman tittelin tittelin aterialle myöntää tai suomenruotsalaisittain, klämma in en like. Hintapreemiota perus Big Maciin oli jonkin verran, juustohampurilainen oli 18,50 €. Mutta fak it, maksan mieluummin sen kuin vedän punaisen tarjottimen päältä nahistuneita kylmiä ranskalaisia ja lötköä borsaa (poikaystävän termi).

Ja mistä viimeistään tunnistaa trendimestan? Siitä että siellä oli bloggari joka napsi systeemikamerallaan kuvia. Itsehän tyydyin vain snäppiin, haha.

No comments:

Post a Comment


Back to Top