Pages

Wednesday, 13 July 2016

Yli-innokas?

Palasin maanantaina illalla Helsinkiin. Oli hyvä nähdä sukulaisia ja pitää pientä breikkiä treeneistä, mutta vitsi kun oikeasti oli innoissaan siitä, että pääsi salille eilen aamulla. Ehkä pieni morkkis kaikesta mitä leipäläpeen meni viikonloppuna - sekin tietty antoi motivaatiota. Olematta mitenkään yli-innokas, mutta hehkutinko jo sitä, miten mahtavaa on saada treenata niin kauan kuin haluaa? Siis aion pyhittää tämän loman treenille (ja sen jälkeen uusien perunoiden mättämiselle)! Kerrankin ei ole hoppu töihin tapaamisiin ja voi rauhassa venytellä ja tehdä niin monta liikettä kuin huvittaa. 
Eilen pyörähti vajaa kaksi tuntia treenatessa. Illalla kävimme vielä vetämässä Jätemäen portaat. En kyllä pystynyt tekemään mitään kovia juoksuja ylös, mutta avomies veti oman uuden enkan. Otimme viisi nousua ja siinä oli ihan mukava 40 minuutin kakkostreeni illaksi. Tykkään olla ulkona kun on näin hyvä sää. Tosin mäellä olikin sitten ihan "pari" muuta samalla agendalla. 

Okei olen ehkä pienesti taas endorfiinihumalassa treenistä haha. Nyt rauhoitun. Tänään agendalla salia, uusia perunoita ja auringonottoa. Yllättävää. Yritän myös kovasti sivistää itseäni kuuntelemalla business-podcastejä (esim McKinseyn ja Harward Business Review tekevät ihan hyvä) ja lukemalla älykkäitä kirjoja. Ehkä niistä tarttuisi jotain.

Tässä muuten pari treenibiisiä joita nyt kesemmällä on tullut luukutettua:


Ai niin, ne rapsutushommat selkeni sen verran, että tajusin mitä rapsutella. Mutta talolla oli niin jumalattomasti paarmoja, ettei tehtävää pystynyt suorittamaan loppuun. Ainakaan mukavuusalueen sisäpuolella pysyen. Joten päätin palata suorittamaan mission syksyllä finaaliin.

#fäshiön

No comments:

Post a Comment


Back to Top