Pages

Monday, 1 August 2016

Grexit

Kalimera!

Palauduttiin eilen kotiin Kreetan kuumuudesta. Pidin kerrankin vähän laptop off-linea (vaikka toki olin raahannut sen mukaan).

Oli täysin nollaava reissu ja aurinkoa sain taas sen verran, etten varmaan erotu varjosta. Jos vertaa toukokuista Rhodoksen reissua niin nyt oli selvästi turistirysää, mutta hotelli oli onneksi melko väljä ja hengailimme koko viikon pelkästään siellä, nauttien all inclusivesta ja hyvistä pooleista. Lapsia olisi voinut olla vähän vähemmän (=ei ollenkaan). Muuten paikka oli kiva ja varsinkin ruoka oli hyvää. Mikä sinänsä on hieman tuhollista bikinikunnolle, kun vetää buffamaisesti kolme kertaa päivässä ja marinoi itseään lisäksi alkoholilla. Vedettiin ranskalaisia melkein joka päivä.

Ihan kiva palata normilaiffiin siis. Tai no, lomalla olen vielä perjantaihin asti. Mutta yritän treenailla ja syödä vähän terveellisemmin. Jumppailin joinakin aamuina maailman kämäsimmällä salilla (lähinnä juosten juoksumatolla) ja vedin omia jalkatreenejä hotellin puutarhassa. Teimme myös muutamana päivänä aurinkotuolien vieressä lankutushaasteita (3 kertaa 1 - 1:20 min).

Jos jotain olisi kaivannut, niin sellaista väljää rantaa ja enemmän nähtävää. Rhodoksella pidin siitä, että historiallinen vanha kaupunki upeine satamineen ja Acropolis of Rhodes oli kävelymatkan etäisyydellä. Illalla pystyi käppäillä ihastelemaan muutakin kuin hotellin pihaa ja baaria. Mutta hyvä näinkin. Nautin. Ja nyt on kyllä todella energinen fiilis. Sitä paitsi oli ihanaa palata kotiin raikkaaseen tuuleen ja vehreyteen (Kreetahan on rutikuiva ja hiekan värinen). Suurin huolenaiheeni - parvekekukatkin - voi vielä hyvin - jeee!

Heraklionin lentokenttä kotimatkalla oli sitten aivan omaa luokkaansa. Aivan järkyttävä jono check-iniin eikä mistään itsepalveluautomaateista tietoakaan. Jonoa kesti toista tuntia. Välillä laukkuhihna oli rikki ja muutenkin ihmisillä kesti järkyttävän kauan. Kun kyseessä on kaksi tehokkuusintoilijaa niin voitte kuvitella miten monta sekuntia meni ennen kuin revimme pelihousut. Keskityimme pohtimaan miten monta asiaa hoitaisimme itse paremmin. Pitäisiköhän tässä ryhtyä lentokenttäkonsultiksi? Ei enää koskaan kyseiselle kentälle, thank you very much.

 Mutta nyt salille vetämään himotappotreeni. Kenties saan pari ranskalaista anteeksi.No comments:

Post a Comment


Back to Top