Pages

Tuesday, 4 October 2016

Bridget Jones's Baby and the Babes

Siis nyt täytyy antaa iso käsi rakkaalle Anni -ystävälleni. Hän pisti jo kuukausi sitten kasaan ryhmäkeskustelun tyttökavereidensa kesken ja ehdotti että mennään porukalla katsomaan uusin Bridget Jones -elokuva ja käydään sen jälkeen drinkeillät. Aivan paras suunnitelma. Olen nähnyt Bridget Jones elokuvan about 73 kertaa - aina itkien siitä, että missä on oma Mr. Darcyni. Kakkososa ei mielestäni ollut yhtä menestyksekäs, joten hieman skeptisesti suhtauduin tähän kolmanteen osaan. Mutta onhan tämänlainen elokuva katsottava likkaporukassa, jos missä. 

Kävimmekin lauantaina seitsemän naisen voimalla elokuvissa ja suuntasimme sen jälkeen vielä kaverini luo drinkeille. Illasta on ihan pakko mainita pari asiaa:

1. Bridget Jones's Baby oli yllättävän hyvä. Tykkäsin juonesta ja siitä, että kaikki alkuperäiset näyttelijät oli mukana. Pidin myös siitä, että heidän oli annettu näkyvästi vanhentua. Ihan pieni kyynelkin taisi muodostua leffan lopussa. 

2. Ihanat naiset! Vaikken tuntenut puoliakaan porukasta entuudestaan, niin oli aivan älyttömän hauskaa. Oli mahtavaa keskustella ummet lammet naisporukalla ja nauraa kaikille kommelluksille mitä onnistumme elämään, oli elämäntilanne aivan erilainen tai ei. Sain samalla tentattua vähän tuosta Espoo-elämästä ja -asumisesta. Mietin oikein jälkikäteen, että jotkut ystävät ovat sellaisia, että heidän arvostelukykyyn ystävyydessä voi luottaa 100%. Käytännössä voit siis olla varma siitä, että heidän kaikki ystävät ovat mahtavia tyyppejä, huolimatta siitä, oletko tavannut heitä aiemmin. 

Huomasin, että sain tuosta illasta älyttömän paljon. Voin myös ylpeänä mainita, että tulin kotiin vasta yhden maissa lauantaina! I know, ei kovin säväyttävää, mutta sitä ei ole tapahtunut kuin kaksi kertaa koko vuonna. Ja tämä on täysin kiitos upeiden naisten. 

Niin, ja siis se leffa kannattaa käydä katsomassa. ;)


 No comments:

Post a Comment


Back to Top