Pages

Thursday, 27 October 2016

Future Female

Olen nyt syksyllä lähtenyt mukaan kehittämään Future Female -verkostoa. Future Female on tekniikasta ja digitaalisuudesta kiinnostuneilla naisille. Mikään diplomi-insinööri tai koodaaja ei tarvitse olla (tällöin en minäkään tästä kirjoittelisi), riittää jos on kiinnostunut uusista ideoista ja digitaalisista ratkaisuista. Verkosto on ollut hiljaisempi viimeiset pari vuotta, mutta nyt on tarkoitus laittaa kunnolla pökköä pesään. Järkkäämme mielenkiintoisia tapahtumia pienimuotoisista sitseistä isompiin seminaareihin. Nyt on työn alla todella jännittävä tapahtuma joka järjestetään 24.11. Jos kiinnostuit niin käy seuraamassa meitä Facebookissa tai LinkedInissä ja näet tarkemman kutsun heti kun julkaisemme. Toivottavasti bongaan teitä siellä :)

En ole pitkään aikaan ollut mukana missään ns "vapaaehtoistoiminnassa". Hauska saada vähän vaihtelua arkeen. Helposti sitä vain haluaisi löhötä sohvalla työpäivän jälkeen, mutta tuollainen kehittävä toiminta on palkitsevaa. Opin varmasti paljon uutta ja tutustun uusiin inspiroiviin ihmisiin. 

Pari piristävää kuvaa tähän sade-harmaus-tuuli -cocktail päivään mitä tänään on tarjoiltu täällä Helsingissä. #oispakesä

 

No comments:

Post a Comment


Back to Top