Pages

Tuesday, 18 October 2016

Mikäs se sieltä tulee?

Huomaatteko tekin sen?

Nyt kun pimeys hiipii päälle ja töihin pyöräillessä alkaa vaivaamaan kylmä viima, joka tunkeutuu takinkauluksesta sisään (hyiiiii!), on mieleeni alkanut työntyä tiettyä fiilistä. Se on lämmin ja punainen. En puhu vain Glögistä - tuosta aivan kärkilistoillani staattisesti pysyvästä juomasta. Olen huomannut hyräileväni J-alkuisia lauluja ja miettiväni erästä vihreää luonnosta löytyvää kasvia jonka haluaisin täräyttää kohta olkkariimme. Ja semmoisia kivoja kauniita koristepalloja, kynttilöitä ja ruskeita leivonnaisia (mustalla polttoreunuksella, kuten meikäläinen tuotantolinja ne tuottaa).

Nyt kun syksyn Hullaritkin on ohi (en muuten edes vahingossa käynyt tänä vuonna!) ja kauniin värikäs luonto alkaa menettää loistoaan lehtien tippuessa, niin huomaa, että alkaa hakea hyvää fiilistä jostain muusta. Se muu on se J-homma. Enkä puhu itsestäni.

Olen itse asiassa ostanut jo jopa yhden J-lahjan. Ja yhdet pikku-Jtkin on buukattuna.

Ja saanko sanoa vielä yhden jutun tästä J-hommasta? Ensimmäistä kertaa kotoa muutettuani, saan iloita jonkun rakastamani ihmisen kanssa kaikista kodissa löytyvistä koristepalleroista ja -valoista. Ja on ehkä ensimmäistä kertaa järkeä hankkia se vihreä kaveri olkkariin, kun on joku jonka kanssa sitä ihastella.

Se on oikeasti kaikkein ihaninta.

SOON.

No comments:

Post a Comment


Back to Top