Pages

Saturday, 15 October 2016

Nopee.

Kääääk - mihin nämä viikot menee?

Olen ollut jotenkin aivan putkessa viime aikoina. Treenaan, käyn töissä, teen ehkä jotain työpäivän jälkeen (useimmiten en jaksa tehdä mitään) ja nukun. Repeat. Jossain vaiheessa tekemättömien asioiden lista alkoi olla niin pitkä, että heti kun heräsi aamulla, aivot lähti ylikierroksille. Olen ikävästi herännyt jo poikaystävän herätyskelloon vaikka omani olisi antanut armonaikaa vielä tunninkin. Olen sitten vihainen kuin ampiainen kun menetän uniaikaa "turhaan". Tällä viikolla olenkin yrittänyt saada asioita pois päiväjärjestyksestä ja taakka alkoi keventyä. Ihan käytännön asiat kuten myöhässä olevien kirjastokirjojen palauttaminen ja laajakaista-asioiden hoitaminen rupeaa painamaan mieltä jos niitä kertyy liikaa. Huomaa myös että kroppa menee korkeammalla adrenaliinitasolla. Parin viikon ajan olen ollut pienessä jännitystilassa aamusta iltaan.

Osittain aiheutan sitä itse itselleni sillä haluan että asia kuin asia tapahtuu mahdollisimman rivakasti ja tehokkaasti. Kaikessa mitä teen (hampaiden pesusta ja tiskikoneen tyhjentämisestä kaupassa käyntiin ja työtehtäviin) huomaa fyysisen sähäkkyyden. En tee hitaasti mitään, paitsi tarkoituksellisesti rauhalliset kävelyt meren rannalla ja satunnaiset joogat. Muuten etenemiseni on harkittua ja nopeatempoista. Inhoan ajan haaskausta.

Mietinkin tuossa eilen, että tuleekohan minulle joskus joku "ahaa" elämys tai zenimäinen valaistuminen, jossa tajuan, että "mitä hittoa?!" ja alan nauttimaan rauhallisemmasta olemisesta. Ehkä. On vaikea yrittää pakottaa itseään seesteisemmäksi.

Ihana Nuuksio <3


Luonnossa ja landella rauhoitun. Kenties siksi ajattelen, että tekisi hyvää muuttaa vähän landemmalle (lue: Espoo).


No comments:

Post a Comment


Back to Top