Pages

Saturday, 8 October 2016

Valoimpulssi ja karvapoisto

Olen käyttänyt epilaattoria varmaan 15 vuotta. Kun viime viikolla tämä kivulias kaverini päätti irtisanoa sopimuksen niin päätin suunnata hakemaan oitis toisen ja ehkä vähän parempilaatuisen (*okei ei se oikeasti ole kovin kivuliasta hommaa - olen varmaan jo menettänyt kipuaistini näinä vuosina). Painuin ostamaan uutta ja huomasinkin ihan vieressä valoimpulssilla toimivia karvanpoistolaitteita. Olen jutellut valoimpulssimenetelmästä viime aikoina sokeroijan kanssa ja pohtinut kokeilemista. Käsittääkseni kuitenkin yksi hoitokerta vaihtelee alueittain noin 70-200€ välillä ja niitä pitää tehdä ainakin 4-6 kappaletta. En tiedä ketään joka niitä on kokeillut niin en ole uskaltanut luottaa, että se toimii. Jos kerran kasvaminen päättyy miltei pysyvästi, niin miksei kaikki juokse kipin kapin valoimpulsoimaan ja skippaa höylät? Puhumattakaan hampaat purren toimitetuista epiloinneista ja sokeroinneista? Onko teillä mitään kokemusta?

Noniin takaisin tarinaan. Päätin sitten että vaikka nuo valoimpulssilaitteet - itse katsoin Philips Lumeaa - ovat tyyriimpiä (200-400€), niin on pakko tyypata. Yritin vielä googlailla, että mitä kokemuksia jengillä on noista, mutta en päässyt kovin pitkälle. Kai se toimii?

Tänään olisi tarkoitus tehdä ihan uuden kaverin kanssa neitsytmatka. Toivottavasti lunastaa myyntipuheet. Tai sitten meillä kotona saadaan tottua karvaisempaan elämään. Ehkä koirahaaveet vähenee.

No comments:

Post a Comment


Back to Top