Pages

Tuesday, 13 December 2016

Joulutarina

Sosiaalinen media on kyllä ässä keksintö (Pinterestiä lukuunottamatta).

Olipa kerran prinsessa ja prinssi. Heillä oli edessään valtakunnan tärkeimmät pippalot nimittäin pikkujoulut ja he olivat innolla suunnitelleet hankkivansa ensimmäisen kerran ihan ihka oman, oikean joulukuusen. Sellaisen, joka haetaan metsästä, juo vettä ja karisee havuja. Tiedättekö?

Mutta kappas! Hyvissä ajoin, päivää ennen juhlia, rupesivat sankarit kuukeloimaan, että mistäs sen kuusipuun voi käydä kaatamassa. Tai siis ostamassa. Eihän heillä ollut metsää tai kirvestä. Tai kirvesmiestä. Outoja kuninkaallisia. Kävi siinä sitten suurena ihmeenä ilmi, ettei moisia myydä pahemmin missään kolkassa valtakuntaa kahta viikkoa ennen Joulua! Siinäpä poloiset jo surivat, että juhlat oli pilalla...mutta kuinkas sitten kävikään?

Saapui pelastava prinssi nimeltään Instagram. Prinsessan nerokas kollega (prinssejä ja prinsessoja oli tässä valtakunnassa useampi) oli julkaissut kuvan jossa osasi kertoa, kuinka tälle kyseiselle prinssille tuodaan armas puu joka vuosi. Tällä onnekkaalla oli oma luottotoimittaja, joka kilautteli joka marraskuu tiedustellakseen kuusitarpeita. Kuusimies jopa toimitti puun kotiin ja asetti jalkaan asti. Sankaritar kävi havunvihreäksi kateudesta ja kommentoi kuvaa mieli apeani. Ja mikä onni, sillä kuinkas sitten kävikään?

Eipäs kestänyt kauaakaan kun neito sai salaperäisen kuusimiehen puhelinnumeron mobiiliinsa. Lauantaina hän soitti miehelle ja kuinkas siinä kävikään? Muutama tunti myöhemmin saapui prinssin ja prinsessan linnaan hieno kaksimetrinen uusi vihreä perheenjäsen. Eikä maksanut kuin 55 e. Taas oli valtakunnassa kaikki hyvin ja he jatkoivat elämäänsä onnellisina elämänsä loppuun asti.

Sen pituinen se.
Onnellinen prinsessa
Uusi perheenjäsen.
   

2 comments:

  1. Fiiin! Både prinsessa och gran <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tack tack :D nu måste man bara ordna någon fest så man får ha på sig sin fina nya tyllkjol från Wish ;)

      Delete


Back to Top